» Debatforum » Hotel Jels
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 17
Luft: 17,4°
Vand: 10,8°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

Debatforum

14/09-2017, kl. 21:03
Emne:

Hotel Jels

Forfatter:

Birgit Rerup

Indlæg:

I morges bemærkede jeg, at der mangler et vindue på 1. sal i hotellet ud mod torvet. Det er sandsynligvis blæst ind i aftes i.f.m. den kraftige blæst/stormstød. Er der nogen, der ved, hvem der holder opsyn med hotellet?


28/09-2017, kl. 13:45
Forfatter:
Erling Dammose
Kommentar:

Hej Birgit.

Der er vist ingen der holder opsyn med hotellet. Det ligner faktisk noget af det vi ser på TV fra Irak/Syrien : udblæste vinduer m.m.

Det er en skændsel for byen og torvet, det hører ingen steder hjemme at man bare køber noget og så bare lade det forfalde. Det er ikke et kønt syn i bymidten,og hvad tænker de mennesker der kommer udefra.

Ejerne, hvem det ellers er må sgu være underlig skruet sammen, at de ikke kan finde ud af hvad de vil med bygningen efter så mange år,det er mig ubegribelig,og at de ikke kan se hvor meget det ødeligger byen.

Men en ting: Jeg gentager det er en skændsel for byen.

29/09-2017, kl. 14:40
Forfatter:
Preben Hansen
Kommentar:

Jeg har riget om ruden, for en uge siden.

Hotellet er privatejet, så reelt, kan den stå til evig tid, hvis den ikke er til fare for nogen. Men det kunne være rart, hvis et eller andet skete.


I den forbindelse, vil jeg gerne komme med en lille svirp.
Efter min mening, er Jels sin egen værste fjende. Vi har nogle kredse i byen, som ikke vil samarbejde med nogen, uden for deres kreds, og som ser det, som sin fornemste opgave, at skyde andres initiativer, tanker og ideer i sænk, uden at have et alternativ.
Gad vide hvorfor?

Hilsen
Preben Hansen

30/09-2017, kl. 07:14
Forfatter:
Jørgen Sellebjerg
Kommentar:

Hej Preben
"Vi har nogle kredse i byen, som ikke vilsamarbejde med nogen....."
Det er en diffus og ubehagelig anklage mod flere mennesker i Jels.
Hvem er det præcist, du mener - og hvad er det, de ikke vil samarbejde om?
Venlig hilsen
Jørgen Sellebjerg

01/10-2017, kl. 18:10
Forfatter:
Preben Hansen
Kommentar:

Hej Jørgen.

Reaktionen var forventet, også noget der var værre. Men se! Der har vi problemet i Jels. Jeg må ikke skrive, det jeg skriver, som egentlig er kernen. Jeg skal, som tilflytter for 30 år siden, stadig holde min kæft og forholde mig rolig, og afgive mine tanker og ideer til andre indfødte kredse i byen, som kan overtage dem, gøre dem til sine, lukrere på dem og få ros, hvis jeg ikke ønsker at blive kaldt, diffus, ubehagelig og få på hattepulden. For det kan man åbenbart sagtens finde ud af.
Men det har jeg ingen problemer med. Jeg betragter alligevel ikke mig selv, som værende født til, kun, at behage andre. Man har vel lov at sige sin mening og være kritisk, om nødvendigt.
Mange af de ideer, der stadig arbejdes med, og er blevet udført i byen, kan man da, uden tvivl, nikke genkende til. De er nu andres. Det er helt fin. Det siger jo bare, at ideerne har været så gode, at de stadig lever, eller er blevet udført. Men dette har den ulempe, at ophavsmanden, til ideen, måske har en plan for, hvordan ideen skal udføres. Det har den, der overtager ideen, og overhaler ophavsmanden inden om, ikke.
Navne er hellige, og navnekrig er aldrig godt for en seriøs debat. Men jeg kan gå så langt, og sige, at det er da ingen ulempe at være politisk korrekt i Jels.
Dette bliver det sidste fra min kant.

Hilsen
Preben Hansen

01/10-2017, kl. 20:22
Forfatter:
Erling Dammose
Kommentar:

Hej Preben.

Mit indlæg omkring hotellet var egentlig bare igen at gøre ejerne og dem som interesser sig for byen og specielt som torvet ser ud opmærksom på at det hele bliver værre og værre og at det er en skændsel for byen.

Når jeg læser dit første indlæg : hvad har det af relation til mit indlæg!! F eks Jels er sin egen fjende, hvad mener du helt konkret! og ting som er skudt i sænk har det noget med hotellet at gøre!!

Dit andet indlæg : hvad er der for ideer du
har haft og som nogle har skudt i sænk! har det noget med hotellet at gøre!!

De andre ideer som du skriver der stadigvæk arbejdes med og som jeg mellem linierne kan læse er kommet fra dig hvad er dette og har det noget med hotellet at gøre.

Du skriver til sidst at det er det sidste fra dig, jeg vil da gerne have at du svarer mig, og specielt hvis det har noget med hotellet at gøre.

Venlig Hilsen

Erling Dammose

02/10-2017, kl. 18:12
Forfatter:
Preben Hansen
Kommentar:


Dem, der har fulgt med, ved, at jeg har brugt virkelig meget tid på Hotel Jels og Torvet.
De tanker omkring, at føre den tilbage til gammel stil, er udsprunget fra mig, for 5 - 6 år siden. Da var Hotellet i en ganske anden stand.
Jeg var ved at få en lejer til at bide på den, som ville drive hotel også for 5 - 6 år siden. Ejeren strakte sig virkelig langt og ville opdatere hele overetagen, samt stille faciliteret til rådighed til 100 personer for en meget lille husleje.
I den forbindelse, trådte jeg virkelig på nogle interesser her i byen, hvor der blev ringet til ejeren, for at svine mig til. Om det også er blevet ringet lejeren? Ved jeg ikke. Men lejeren trak sig pludselig, da vi faktisk var i mål.
Efter den tid, tror jeg ikke ejeren, har taget Jels særlig seriøst. Der er så mange interesser, at vi ikke selv kan finde ud af det.
Nu tror jeg desværre løbet er kørt for Hotellet. Om ejeren sælger bygningen og grunden, der også omhandler Torvet, til en boligforening, som vil rive Hotellet ned, og erstatte den og hele torvet, med springvand og det hele, med 2 eller 4 boligblokke a-la hjørnet Jarlsvej / Enghavevej er måske mere sandsynligt, end der kommer noget i Hotellet igen.

Stienerne, der samler Jels Skovvej og Harraldsholmvej, under Koldingvej, er også en ide, som udspringer fra mig, og som jeg, så småt, var begyndt at arbejde med Vejen Kommune om, fordi jorden i den, altid har været meget fugtig når det regnede. Projektet var for at sikre skolevejen.
Den blev pludselig lavet af andre, i en hulens fart. Nu er den mest for folk i gummistøvler.
Der af påstanden om, at idemanden måske har en plan for resultatet.

Sådan synes jeg faktisk, jeg leveret ideer og haft en finger med i mange ting her i byen.

Det sidst fra mig, er forstået på den måde. Der kommer ikke flere ideer og tiltag.
Om overbygningen, på skolen, vil komme i fare igen, eller Torvet bliver tilklistret med boligblokke, vil jeg ikke, så meget som, bruge 1 minut på.

Med venlig hilsen
Preben Hansen

Kommenter indlæg
Udfyld felterne herunder og klik på »Kommenter indlæg«.

For at din kommentar kommer på jels.dk, skal du selv aktivere kommentaren, via den e-mail som du vil modtage indenfor 5 minutter efter du du har klikket på »Kommenter indlæg«.

Forfatter:

E-mail:
E-mail adressen bliver ikke vist if. med din kommentar.Kommentar:


Spam-check:Bemærk: Misbrug eller stødende kommentarer vil medføre slettelse af kommentaren, samt anmeldelse til din internetudbyder.Kommende aktiviteter

21/04: Pighvar tur fo...
21/04: Familietennis.
21/04: Instruktionswe...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

10/04: JELS SØBAD KIOSK
15/03: Renserie
23/02: Er det en god...

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Gratis golf for unge - læs mere her
Seneste lopper

18/04: Racehøns sælges
12/04: 4 Vinterdæk me...
12/04: 4 Vinterdæk me...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

13/04: Havemand søges
08/04: Hus købes
04/04: Jels Penthouse...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2018 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]