» Erhvervslivet » Mini Entreprenøren Jels ApS
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 23
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

Mini Entreprenøren Jels ApS

Navn:
Mini Entreprenøren Jels ApS
Adresse:
Søndergade 9, Jels
Postnr./by:
6630 Rødding
Telefon:
74 55 23 65
Mobil:
20 99 23 65
E-mail:
dons@rasmussen.mail.dk
Webside:
www.mini-entreprenor.dk

Indehaveren af Mini Entreprenøren Jels ApS, Kjeld Dons Rasmussen har i dag 18 ansatte i en entreprenør virksomhed, som praktisk talt løser alle opgaver indenfor anlægs- og gravearbejde.

I 1976 blev Mini Entreprenøren startet i Øster Lindet af Poul Pedersen. Efter at have arbejdet 10 år hos Poul Pedersen indtrådte Kjeld Dons Rasmussen i 1996, som medejer af Mini Entreprenøren Jels ApS. Ved årsskiftet 2005-2006 overtog Kjeld virksomheden. Visionen for virksomheden er, at fortsat udvikle og skabe en virksomhed, hvor kunderne opfatter samarbejdet med Mini Entreprenøren som seriøst og samvittighedsfuldt, således det udførte arbejde altid afleveres som kvalitetsarbejde og således kunderne har et ønske om at komme igen.

"Vi er meget afhængige af positiv omtale fra vore kunder. Derfor sætter vi en stor ære i, at kunderne skal være tilfredse. Hvis vi i en igangværende opgave kommer ud for uforudsete problemstillinger, sørger vi for en god dialog med kunderne, således de altid er informeret og kender konsekvenserne af det udførte arbejde. En god kommunikation er vigtig", fastslår indehaveren.

"Jeg tør godt sige, at vi har 18 dygtige medarbejdere, der alle har en ihærdighed og energi, der gør at vi udfører kvalitetsarbejde", konkluderer Kjeld Dons Rasmussen.

Alle opgaver løses
Ingen opgaver er for små og ingen for store. Mini Entreprenøren Jels ApS beskæftiger sig med alt indenfor entreprenørarbejde og tæller blandt sine kunder, lige fra de store elværker, virksomheder til private husstande. Virksomheden er også Autoriseret kloakmester og kan med dens store maskinpark udføre alt indenfor kloakering.

Nedgravning af kabler
Blandt virksomhedens specialområder er nedgravning af kabler, hvor der de sidste par år er nedgravet over 600 km kabler og rør, som forsyner de sydjyske husstande med strøm og vand.

"I dag er vi nok oppe på, 100 km graverende hvert år, så det bliver til 200-300 km kabler og rør vi lægger i jorden", udtaler Kjeld Dons Rasmussen. Det er ingen tilfældighed at Mini Entreprenøren Jels ApS gentagne gange bliver valgt at de store el-selskaber til at udføre gravearbejdet. Kravene til kvaliteten og tidsfristerne til arbejdet er meget høje og det er netop en af hjørnestenene i virksomheden. Kvalitet til tiden.

Belægningsarbejde
Belægningsarbejdet er også et område, hvor Mini Entreprenøren Jels ApS høster megen ros. Præcision og kreative ideer er med til at fylde ordrebogen for virksomheden. Som kunde vil man altid kunne få en professionel rådgivning omkring de forskellige belægningstyper og hvilke muligheder der er inden for de givne rammer. Og så er der altid mulighed for, at få et overslag eller et uforpligtende tilbud på alt, lige fra store anlægsprojekter til små reparationsopgaver.

"Vi bruger mange penge på, at indkøbe og holde vores maskinpark i orden, således kunderne sikres kvalitet til tiden, og har netop investeret i Tv-inspektion / kloakspuler samt et anlæg til punktrenovering - strømpeforing af kloakker, så nu kan vi i mange tilfælde renovere gamle kloakrør uden opgravning", udtaler indehaveren.



Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]