|
15. april 2014, kl. 09:40
Så kan påsken smages på Royal Oak
Efter et uhyre vellykket arrangement på Royal Oak Café og Restaurant i weekenden, med fint besøg fra blandt andet Henne Kirkeby kro, har Sandra i køkkenet besluttet sig at dele succesen med resten af Jels i påsken. For blot 295,- kroner pr. kuvert kan man smage på en 3-retters gourmetmenu, der normalt ellers kun vil blive serveret til selskaber på Royal Oak.
På menuen er der først røget laks med friseesalat, agurk, dildolie, citron mayonnaise og toast melba af surdej. Derefter langtidstilberedt oksefilet (mørt!) med variation af broccoli, bagt tomat og sauterede champignon. Hertil råstegte kartofler vendt i rosmarin og karamelliseret skysauce. Sidst men ikke mindst bliver der serveret citrontrifli med sprød nøddeflage.
Der kan bestilles bord på tlf. 28 45 12 37 eller på restaurant@royaloak.dk.
Kilde: Royal Oak
|
|