» Nyheder » Temaauktion i Jels
Del side:
Få nyhederne på mail
Onsdag kl. 11
Luft: 6,8°
Vand: 6,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

11. september 2014, kl. 09:10

Temaauktion i Jels

Haderslev Auktionshus, ved blandt andre den kendte auktionarius Mogens Bro Andersen kendt fra DR1's programmer, Antikduellen, afholder den 27. september en temaauktion i Design Classiques lokaler i Jels.

Samarbejdet er kommet i stand fordi Haderslev Auktionshus gerne vil afholde en temaauktion, udelukkende over design- , malerier og antikviteter, og Design Classique gerne vil have ryddet op på deres lager. Haderslev Auktionshus fandt lokalerne i Jels fortræffelige til formålet, og auktionen blev derved hurtig sat på skinner.

"Vi synes det er sjovt at afholde denne aktivitet i vore lokaler i Jels, og ser frem til dagen, som forventes at blive et tilløbsstykke fra nær og fjern. Haderslev Auktionshus har i forvejen stor succes med sine hyppige auktioner i Haderslev, og besøges som regel af et par hundrede ved hver auktion", udtaler Tonny W. Wollesen fra Design Classique.

Igennem de seneste år er flere auktionen blevet fulgt af DR1, som også forventes at overvære og optage dele af auktionen i Jels.

Auktionshuset sælger alt fra møbler til havetraktorer, men denne auktion er helliget designmøbler, lamper, malerier, antikviteter og andet indbo. Auktionshuset har selv lagt "perler" til side igennem længere tid, ligesom Design Classique også sælger en del vare på denne auktion.

"Vi rydder på den måde op på vores lager, og køberne har mulighed for nogle rigtige gode køb, som for langt hovedpartens vedkommen vil være uden mindstepris", slutter Tonny W. Wollesen.

Der er mulighed for alle at indlevere til auktionen i dagene den 16. og 17. september, hvor repræsentanter fra Haderslev Auktionshus vil være klar til at tage imod effekter til auktionen. Arrangørerne forventer at nå op på ca. 300 numre som skal bortsælges denne dag.

Det hele foregår i Design Classiques lokaler i Jels, på adressen Ved Søen 1. Auktionen starter kl. 13.00, men med eftersyn allerede fra kl. 11.00.

Sloths Bageri og Kaffe Kaa, vil være klar med boder hvor der kan købes drikkevarer og mad.



Kilde: Design Classique


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]