» Nyheder » Nyt fra antenneforeningen
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 12
Luft: 0,0°
Vand: 0,0°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

17. november 2014, kl. 15:06

Nyt fra antenneforeningen

I disse dage er der ekstra god grund til at holde øje med sin postkasse, hvis man er medlem af Jels Antenneforening. I postkassen vil medlemmerne nemlig finde et brev fra foreningen, som indeholder en kode, som skal benyttes, hvis man ønsker at ændre TV-pakke for 2015 eller opdatere de data, som foreningen har registreret om hvert enkelt medlem.

"Fra 1. januar benytter vi ikke længere ejendomsskattebilletten til at opkræve kontingent. Selv om vi har gjort det på den måde i mange år og ordningen har sådan set har fungeret rigtig fint, vil vi rigtig gerne kunne tilbyde vores medlemmer større fleksibilitet, f.eks. nemmere at kunne skifte TV-pakke i løbet af året. Derfor er det nødvendigt, at foreningen selv står for opkrævningen, da opkrævningen via ejendomsskattebilletten kun kan ændres én gang om året", udtaler bestyrelsesmedlem Kenneth Kryger Sørensen.

Lige omkring halvdelen af foreningens medlemmer bliver i forvejen opkrævet for deres bredbåndsabonnement direkte fra Jels Antenneforening. For disse medlemmer bliver ændringen kun, at de på deres PBS-opkrævning i fremtiden også kan se kontingentet for TV-pakken.

"Det her er første skridt i retningen mod mere fleksibilitet for vores medlemmer. Allerede i begyndelsen af 2015 håber vi, at kunne give vores medlemmer mulighed for at til- og framelde enkelte TV-programmer", forklarer Kenneth Kryger Sørensen.

Der bliver i øvrigt ikke ændret meget i indholdet af TV-pakkerne. Grund- og mellempakkerne forbliver uændret, mens TV2 Film udgår fra fuldpakken, da TV2 har valgt at stoppe kanalen fra årsskiftet. TV2 Film erstattes af TV2's nye sportskanal, som går i luften 9. januar 2015.

"Selv om man vil beholde sin nuværende TV-pakke, vil vi gerne opfordre folk til at benytte koden fra brevet alligevel og kontrollere, at vi har de rigtige informationer registreret om dem. Og vælger man at nedgradere sin TV-pakke, så bliver selve udskiftningen af filteret, som typisk sidder ude ved vejen, lavet i løbet af januar 2015, men medlemmerne betaler naturligvis kun for den nedgraderede pakke fra årsskiftet", lover Kenneth Kryger Sørensen.

Sidste frist for at benytte koden og evt. ændre sit TV-pakke er 28. november 2015.



Kilde: Jels Antenneforening


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]