» Nyheder » Fire Jels-spillere udtaget til ungdoms- landshold
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 01
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

15. januar 2015, kl. 09:19

Fire Jels-spillere udtaget til ungdoms- landshold

Fire tidligere Jels IF volleyballspillere har stor succes med deres volleyball og er udtaget til ungdomslandsholdene på henholdsvis DU18, HU19 og HU21.

Julie Jensen er udtaget DU18 landsholdet. Holdet som Julie Jensen spiller på, har i starten af januar været til EM-kvalifikation i Moskva (Rusland). Julie Jensen har spillet i alt 12 landskampe på ungdomslandshold og spiller til daglig i Ikast KFUM Volley, samtidig med at hun passer sin træning på ISI Idrætsefterskole i Ikast.

Martin Hjuler er udtaget på HU19 landsholdet som skal også skal spille EM-kvalifikation, men i Sofia (Bulgarien). Herudover var holdet i dagene mellem jul og nytår i Spanien hvor de spillede en træningsturnering imod Spanien, Frankrig og Portugal. Martin Hjuler har spillet i alt 8 landskampe på ungdomslandshold, og spiller til daglig på 2. divisionsholdet i Kolding Volleyball Klub.

Mads Ellinge Qvist og Niels Rostgaard Petersen er begge udtaget til HU21 landsholdet. Holdet forbereder sig disse dage i København, hvor de også skal spille VM-kvalifikation. Her skal de møde Italien og Tjekkiet. Mads Ellinge Qvist har i alt spillet 5 landskampe på ungdomshold og spiller til daglig på elitedivisionsholdet i Middelfart Volley Klub. For Niels Rostgaard Petersen er det første gang at han deltager på landsholdet. Til daglig spiller Niels på 1. divisionsholdet i Kolding Volleyball Klub.

Jels IF's Volleyballafdeling følger med stolthed spillerne, som alle har lært deres grund volley i Jels IF. Dette er sket igennem flittig træning og med gå-på-mod i deres tid som Kids- og Ungdomsspillere.

En af volleyballafdelingens målsætninger har været at udvikle enkelte spillere som kunne begå sig i toppen af dansk volleyball - og med de fire unge menneskers resultater er dette mål nået til fulde.

Julie Jensen, Martin Hjuler, Mads Ellinge Qvist og Niels Rostgaard Petersen.
Julie Jensen, Martin Hjuler, Mads Ellinge Qvist og Niels Rostgaard Petersen.

Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...
21/01: Barnepige

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]