» Nyheder » Volleysæsonen lakker mod enden for Jels-piger
Del side:
Få nyhederne på mail
Onsdag kl. 13
Luft: 9,6°
Vand: 7,3°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

25. marts 2015, kl. 10:43

Volleysæsonen lakker mod enden for Jels-piger

Sæsonens sidste grandprix-kampe for Jels IF's DU16 volleypiger spilles på søndag den 29. marts i Jels Motel & Sportscenter.

Stævnet er det syvende og sidste for DU16 pigernes vedkommende. Nordenskov, Odense og Svendborg har sæsonen igennem lagt halgulv til de slagstærke og dygtige piger. Indtil videre har slutresultaterne været fem 4. pladser og en enkelt 3. plads, hvilket betegnes som tilfredsstillende.

Hæver Emma Bonde blev i januar måned langtidsskadet med en efterfølgende kikkertoperation i knæet til følge. Men på søndag spilles der om tre pladser med direkte adgang til Danmarksmesterskaberne, som skal spilles i Helle Hallerne.

"Svendborg skal besejres og vi må nok erkende det bliver svært. Foruden skadesramte Emma, har jeg tre afbud. Jeg ved dog at Svendborg også er afbudsramt, så spændingen bliver nok opretholdt", udtaler træner Finn Bonde.

Jels IF stiller med syv spillere og håber det rækker til at kunne sende Svendborg hjem med et nederlag. Sæsonen har været utrolig lang og budt på mange udfordringer. Især skader og uheld har i den grad været Jels IF's værste fjende. Men alle har taget det utroligt godt, især humør og sammenholdet har gjort at pigerne er kommet så langt som de nu er.

Volleyholdet består af følgende spillere: Emma Bonde, Luise Jensen, Pernille Holst, Jeanett Winum, Laura Petersen, Kristine H. Larsen, Frieda Ravnskjær, Dicte Kongsted, Cecilie Stange og Anne-Luise Bonde. Træner er Finn Bonde og Brian Jensen er hjælpetræner.



Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]