» Nyheder » Golf-café har haft en super sæson
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 06
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

2. oktober 2015, kl. 12:59

Golf-café har haft en super sæson

På søndag den 4. oktober bliver sidste dag år, hvor Royal Oak Café og Restaurant holder åbent for sin daglige a la carte servering. Værtsparret Sandra og Bjørn vil gerne sige mange tak for en vidunderlig sæson og den gode lokale opbakning.

Selv om a la carte serveringen holder en vinterpause, vil lokalerne stadig være til rådighed for lukkede selskaber. Der er allerede booket en del arrangementer ind i kalenderen med blandt andet holder flere lokale firmaet deres årlige julefrokoster i restaurantens lokaler. Det vil som sidste år også være muligt at bestille en julefrokostmenu til levering ud af huset. Alt sammen kan der læses mere om på www.royaloak.dk.

"Sidste år lagde vi ud med at fortælle byens golfere, at den bedste måde de kunne støtte os på var ved at invitere deres naboer og venner op at spise hos os", forklarer restaurantchef Bjørn Lauridsen og fortsætter: "Det skulle gerne skabe nogle ringe i vandet og samtidig skabe et mere dynamisk stemningsbillede i dagligdagens servering".

2015 blev så året, hvor ringene udviklede sig og gæster fra nærområder såsom Haderslev, Christiansfeld, Kolding, Vojens, Vejen og Ribe fik øjnene op for Sandras gode mad.

Selskaberne boomede også ind i 2015-sæsonen. Alt fra bryllupper til begravelser fandt sted på Royal Oak. Sandras unikke erfaringer fra blandt andet Molskroen har gjort Royal Oak til et eftertragtet sted at afholde sine mærkedage. 2015 blev samtidig året, hvor den første konfirmation i 2020 blev skrevet ind i bookingbogen. Der er dog stadig ledige datoer at finde i konfirmationssæsonerne, så det er bare om at sprede rygterne til venner og bekendte.

Sandra og Bjørn åbner igen op for a la carte serveringen den 1. marts 2016.

Kilde: Royal Oak


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]