» Nyheder » David Owe er en glad instruktør
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 06
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

26. maj 2016, kl. 09:21

David Owe er en glad instruktør

På den første store fællesdag forud for Vikingernes store jubilæumsår, mødte flere hundrede nye som gamle vikinger op til de første udendørsprøver, med David Owe i instruktørstolen.

Smilet på instruktørens læber var ikke til at tage fejl af, da der lørdag d. 21. maj var indkaldt til Alledag. For rigtig mange havde fundet vejen til den smukke friluftsscene i Jels, hvor vikingerne efter flere måneder med indendørsprøver, endelig kom på "græs".

Selvom det store omdrejningspunkt i sagens natur er scenen, så åbnedes også dørene til de mange afdelinger der har opgaver både foran og bag scenen. De mildes hus (kostumehuset), De snildes hus (kulisser & rekvisitter), Skjoldboden, Humlehytten, Valhal m.fl. har alle været lukket ned for vinteren og afdelingerne har i stedet arbejdet på det fælles hovedkontor på Vamdrupvej. Men nu er vinterens støv børstet af hylderne, og man gør klar til det store 40 års jubilæum ved friluftsscenen i Jels.

"Vikingespillet har igennem alle 40 år været båret igennem på frivillige hænder, hvilket i sig selv er noget af en præstation. Og selv om vi nu har gjort det her i hele 40 år, så kan man på denne dag ikke helt lade være med, at tage sig selv i at tænke - Gad vide om vi når det? Men det gør vi selvfølgelig", forsikrer formand Janus Lynggaard med et stort smil. "De rollehavende har været i gang siden februar og kulisserne tager hurtigt form. Så nu hvor alle afdelingerne så småt åbnes for sæsonen og alle aktører er koblet på, så begynder helheden hurtigt at danne sig".

Formanden konstaterede desuden med stolthed, at flere af de gamle vikinger i forbindelse med det store jubilæumsår, valgte at gøre comeback på scenen i årets forestilling. De fleste har dog i deres sabbatår fra scenen, være frivillige i en af de mange andre afdelinger ved Jels Vikingespil. For som formanden siger "En gang viking - altid viking".

De næste mange uger vil der således være masser af liv på og omkring friluftsscenen i Jels, når man gør klar til at levere et brag af en jubilæumsforestilling, for de mere end 20.000 gæster der forventes at besøge Jels i dagene fra den 1. - 17. juli.

Instruktør David Owe havde smil fra øre til øre over fremmødet på Alledagen. Foto: Erik Andersen.
Instruktør David Owe havde smil fra øre til øre over fremmødet på Alledagen. Foto: Erik Andersen.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]