» Nyheder » Vikingerne klar til jubilæumstogt
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 23
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

23. juni 2016, kl. 08:45

Vikingerne klar til jubilæumstogt

Sommeren er over os og i Jels er det ensbetydende med masser af aktivitet ved friluftsteateret. De frivillige vikinger er i disse dage ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til jubilæumsforestillingen om mægtige Starkad.

Med den fantastiske udsigt til Jels Sø tages tilskuerne med på en rejse gennem Starkads liv. Guderne strides om Starkads skæbne, og skiftevis belønner og forbander de ham. Medens Starkad prøver at kæmpe imod, bliver han viklet stadig dybere ind i intriger, kampe og drab.

Reception i anledning af jubilæum
I år opføres det 40. vikingespil på den smukke friluftsscene ved søen og i den anledning afholdes der onsdag den 29. juni jubilæumsreception forud for pressepremieren. Bestyrelsen bag Jels Vikingespil har et håb om at rigtig mange vil lægge vejen forbi Jels denne dag.

"Vi håber at se en rigtig mange af dem som gennem tiderne, har været med til at gøre Jels Vikingespil til den store kulturinstitution i det Syd og Sønderjyske, som vi er i dag", udtaler Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Til jubilæumsreceptionen bliver der mulighed for at få en guidet tur backstage ved Jels Vikingespil. Efterfølgende vil der være taler ved Janus Lynggaard (formand), David Owe (instruktør) samt Borgmester Egon Fræhr. Valhalkoret vil ligeledes give en forsmag på årets repertoire ligesom Jels Vikingespil er vært ved fingerfood og fadøl til de fremmødte.

Jubilæumsreceptionen starter kl. 17.30 og slutter kl. 20.00, hvor pressepremieren på årets jubilæumsforestilling skyder sæsonen i gang. Ønsker man at se pressepremieren kan der købes billetter til forestillingen online på www.jelsvikingespil.dk eller i billethuset på Vikingetorvet.

Jels Vikingespil opføres hver aften kl. 20 fra den 1. til 17. juli. Den 3. juli opføres forestillingen kl. 16.00 Den 10. juli er der ingen forestilling. Du kan læse mere om Jels Vikingespil på www.jelsvikingespil.dk.

De frivillige vikinger har nu i godt en måned øvet sig på friluftsscenen i Jels og det kribler nu for at komme i gang.
De frivillige vikinger har nu i godt en måned øvet sig på friluftsscenen i Jels og det kribler nu for at komme i gang.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

18/04: Sjov Motion Sp...
22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...
21/01: Barnepige

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]