» Nyheder » Festivalhal ønsker at støtte lokalt!
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 03
Luft: 4,8°
Vand: 7,1°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

8. juli 2016, kl. 13:28

Festivalhal ønsker at støtte lokalt!

Det er ingen hemmelighed at arrangørerne af Festivalhal ønsker at bygge bro og få Jels på kortet over festivaller i Danmark. Men de arbejder også meget i at få væksten til at blomstre endnu mere hos de erhvervsdrivende samt foreningerne i Jels.

"Lige nu kan vi ikke tilbyde dem meget, men forhåbentligt vil den tid komme hvis Festivalhal bliver en succes med årene. I startopløbet var vi fast besluttet på at de lokale foreninger skulle have chancen først for at byde ind på salget af mad, slik, kaffe og kage mm. Derfor havde vi et informationsmøde sidste år", forklarer Mads Bo Planitzer, medarrangør af Festivalhal.

Arrangørerne tilbød de lokale foreninger og erhvervsdrivende, at fordele de ledige bodpladser mellem de interesserede, hvor alt fortjeneste gik til dem selv. Det er meget usædvanligt, men som sagt handler det ikke kun om Festivalhal, men om Jels. Arrangørerne kan ikke og vil ikke gøre det uden Jels.

"Vi ønsker derfor allerede nu, at give en stor tak til de samarbejdspartnere som har meldt sig på banen fra starten! Her taler vi om Jels Vikingespil, Royal Oak, SuperBrugsen og Kaffekaa. Succesen er altafgørende og vi kan ikke garantere meget, men hvis vi får overskud allerede første år har vi i Festivalhal foreningen og i samarbejde med investor og firmaet bag, Music By Choice, et ønske om at sponsorere Jels' nye julebelysning", slutter Mads.

Derudover har arrangørerne et mål om på sigt at oprette en fond, Festivalhal-fonden. Her vil de lokale foreninger kunne søge om penge fra puljen, hvorefter Festivalhal-bestyrelsen udvælger et projekt de ønsker at støtte op om - vel og mærket i Jels.

Arrangørerne takker for alt den positive respons de har modtaget på vejen og håber på at se mange Jels-borgere til Festivalhal den 5. og 6. august 2016.

Du kan læse mere om Festivalhal på www.festivalhal.dk.

Thomas Carstensen og Mads Bo Planitzer på friluftsscenen i Jels
Thomas Carstensen og Mads Bo Planitzer på friluftsscenen i Jels

Kilde: Festivalhal


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]