» Nyheder » Forpagterpar stopper på Royal Oak
Del side:
Få nyhederne på mail
Onsdag kl. 10
Luft: 5,9°
Vand: 6,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

19. september 2016, kl. 14:23

Forpagterpar stopper på Royal Oak

Efter tre fantastiske sæsoner som forpagterpar i det naturskønne Jels, har værtsparret Sandra og Bjørn med stor bedrøvelse valgt at opsige forpagtningen af restaurationslokalerne på Golfvej 2. Således lukker Royal Oak Café og Restaurant efter 3 spændende og succesfulde år.

Sandra og Bjørn kom med friske kræfter fra det pulserende restaurationsmiljø i Aarhus med erfaringer fra blandt andet Klassisk Bistro 65, Café Sidewalk og Molskroen. Med et blodrødt marked og umenneskelige huslejer i hjembyen valgte forpagterparret at søge efter et spændende projekt udenfor Aarhus. Valget faldt på de smukke restaurationslokaler tilknyttet golfbanen Royal Oak i Jels, hvor skiftende forpagtninger gennem årene desværre havde sat sine tydelige spor på markedet. Et spændende projekt at tage fat i for Sandra og Bjørn.

Med et stærkt - dog fagligt krævende koncept i baghånden satte Sandra og Bjørn kræfterne ind på markedet for at puste nyt liv i de stolte lokaler. Strategien faldt naturligt på Customer Intimacy strategien, hvor et - for stedet omfattende a la carte kort skulle invitere hidtil usete markeder indenfor dørene. Målet var primært at profilere golfspillet til de nye markeder. Ingen havde forudset, at a la carte kortet skulle blive så populært, at det med tiden skulle trække gæster fra etablerede, prominente steder som Ribehøj, Sønderskov Slotskro, Tyrstrup Kro, Koldingfjord og Sønder Bjert Kro.

Selv om samarbejdet med det nye såvel som det gamle ejerskab har været fantastisk gennem alle årene, har der gennem det seneste år været en række organisatoriske ændringer i golfbanens administration, som har berørt driften på Royal Oak Café og Restaurant så meget, at værtsparret nu ønsker at se sig om efter nye udfordringer.

I den kommende tid vil værtparret naturligvis sørge for, at de eksisterende bookingaftaler (helt frem til 2022) vil blive kontaktet personligt indenfor den nærmeste fremtid. Det mest naturlige vil være, at de eksisterende bookingaftaler automatisk overgår til stedets nye forpagtere. Royal Oak Café og Restaurant beklager af hjertet for ulejligheden, men håber på forståelse.

Værtsparret vil gerne sende en speciel hilsen til de fantastiske golfmedlemmer, der har støttet restauranten på alle mulige måder. Ikke mindst ved at invitere naboer, venner og forretningsforbindelser til et hyggeligt måltid på Royal Oak Café og Restaurant i en tid, hvor stedet virkelig manglede stemning og sjæl. Der er ingen tvivl om, at det er disse personligheder, Sandra og Bjørn vil savne aller mest.

Sandra og Bjørn vil også gerne benytte lejligheden til at takke den fantastiske opbakning, det lokale miljø har givet Royal Oak Café og Restaurant gennem de tre sæsoner den har eksisteret. Sandra og Bjørn har som tak prøvet at give tilbage gennem årene. I 2014 leverede Sandra og Bjørn cateringen til Vikingespillet. Buffeten for 2014 kan ses på billedet man brugte i brochuren til dette års 40-års jubilæumsspil. Tak for det flotte skulderklap! I 2015 sponsorerede Sandra og Bjørn kartoffelsalaten til byfesten, hvilket medførte en storm af mennesker, der i løbet af sommeren købte det som take away som supplement til deres grill derhjemme. Endelig i 2016 støttede Sandra og Bjørn op omkring både Festivalhal samt det store sønderjyske kaffebord, hvor mere end 200 gæster støttede op omkring arrangementet. Omsætningen fra kagebordet gik ubeskåret til den nye multibane i Jels.

En praktisk information til alle, der har erhvervet sig gavekort eller ølkort, bør disse efter omstændighederne være indløst inden udgangen af september 2016. Alternativt holder Royal Oak Café og Restaurant ekstraordinært åbent for en dog noget begrænset a la carte menu de to første fredage (18:00-22:00) i oktober. Det anbefales som altid at bestille bord.

Royal Oak Café og Restaurant beder efter omstændighederne alle, der læser dette nyhedsbrev om at dele informationen om lukningen af restauranten på nettet og andre gængse medier, så alle involverede får besked. Værtsparret ønsker ikke blot at få afviklet alle værdibeviser inden lukningen af restaurationsdriften, men også at give besked til alle gæster, der har indhentet tilbud eller vist interesse for Sandras selskabsmenuer i forbindelse med fremtidige arrangementer.

Det er endnu ikke fastlagt, hvad Sandra og Bjørns næste projekt skal være. Fokus er stadig på de resterende arrangementer for resten af året. Med arrangementer næsten hver weekend, er der stadig nok at tage fat på. Når Royal Oak Café og Restaurant så er flyttet ud af lokalerne, vil værtsparret tage en kort inspirationspause, inden fremtiden fastlægges.

Sandra og Bjørn ønsker med hjertet alle held og lykke med fremtiden for golfbanen Royal Oak - ikke mindst de kommende nye forpagtere. Forhåbentligvis har værtsparrets forarbejde skabt nok medvind til at nye og mindst lige så spændende koncepter finder deres vej til restaurationslokalerne i Jels.




Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]