» Nyheder » Forrygende start på billetsalget
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 16
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

25. april 2017, kl. 08:27

Forrygende start på billetsalget

Sidste års jubilæumssucces hos vikingerne i Jels kan tydeligt aflæses i billetsalget til dette års forestilling - Thor, hammer og kærlighed.

Traditionelt set har foråret fået både blomster og Jels Vikingespils billetsalget til at spire, men denne gang har der været efterspørgsel på billetter allerede inden billetsalget startede den 1. december, og det tager formanden som et tegn på at der vil være endnu flere gæster til forestillingerne i 2017.

"Trods det faktum at sommervejret i jubilæumsåret 2016 ganske enkelt udeblev, så havde vi et virkelig godt besøgstal og opnåede 5 totalt udsolgte forestillinger ud af 17 mulige. Og med den forrygende start på billetsalget til sommerens forestilling, så lur mig om ikke besøgstallet og deraf antallet af udsolgte forestillinger slår sidste års succes", udtaler formand Bruno Bennedsen.

Hos vikingerne mærker man en tillige en øget efterspørgsel fra personaleforeninger i virksomheder og kommuner i regionen, som enten afholder deres sommerfest hos vikingerne eller tilbyder deres ansatte billetter til yderst attraktive priser.

Vikingespillet er ideelt til både familieudflugter og firmatur. I vikingernes festsal Valhal er der hver aften før forestillingen mulighed for, at nyde en vikingebuffet samt den traditionsrige vikingebowle, og med plads til 300 spisende gæster samt efterfølgende fest med vikingernes eget liveorkester, er et besøg hos Jels Vikingerne ganske oplagt til firmaets sommerfest.

Et besøg i vikingernes festsal kan klares helt uden at man skal have pengepungen op af lommen, for søndag-fredag er der nemlig gratis entré. Lørdag koster det en flad halvtredser at deltage i festen, og til både fredage og lørdage anbefaler vikingerne at man booker billetter til Valhal på forhånd, da der af sikkerhedshensyn er et max på 500 festglade gæster.



Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]