» Nyheder » Sommer-roskole var igen en succes
Del side:
Få nyhederne på mail
Mandag kl. 18
Luft: 20,8°
Vand: 20,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

4. juli 2017, kl. 09:09

Sommer-roskole var igen en succes

For de fleste unge skoleelever begyndte sommerferien fredag den 23. juni, og foran dem lå nu omkring 6 uger med frihed, og dem er det bare med at få udnyttet. Jels Roklub har været med til at give deres bud på, hvordan de 12-15 årige kunne bruge tre dage i sommerferien - og måske i den sidste ende få en ny hobby ud af det.

Jels Roklub afholdte nemlig sommer-roskole, i samarbejde med Dansk Forening for Rosport og Nordea-fonden. Atter i år var der fyldt hold med 12 nysgerrige, engagerede, hjælpsomme og herlige deltagere. En enkelt deltager var medlem i forvejen, resten var potentielle medlemmer, som fik chancen for at opleve, hvad det vil sige at være roer - på godt og vådt. Et par af deltagerne måtte en tur i vandet, da de prøvede kræfter med scullerroning.

Vejret viste sig fra sin relativt pæne side over Jels Nedersø, vi havde stort set svag vind alle tre dage, havde gang i solcremen på førstedagen, og lidt regntøj på anden- og tredjedagen. Udover at lære at ro i "robåde med støttehjul" og i Jels Roklubs både, var der andre muligheder. Stikbold og rundbold var populære aktiviteter, men deltagerne fattede også god interesse for indendørs roning i ergometre - hvor de lærte rotaget, men også kunne konkurrere.

Den sidste eftermiddag var pårørende indbudt til at se, hvor de 12 deltagere havde opholdt sig de tre dage, og hvor de stolte deltagere kunne vise, hvad de havde lært. Og det blev et flot "show-off" med balanceøvelser, sculler-roning, slalom mv. Flere af deltagerne fangede interesse for roning, og Jels Roklub håber, at nogle med tiden bliver medlem af en roklub.

Til at holde styr på de unge, havde fem unge instruktører/hjælpere og tre voksne instruktører/hjælpere afsat dagene til at instruere i roteknik og hjælpe til. I køkkenet havde de en madmor, der sørgede for forplejning til både deltagere og hjælpere i de timer, de opholdt sig i roklubben. De fem unge deltagere var gode til at hjælpe deltagerne, og fik fortalt om deres oplevelser med roning, som bestemt ikke kun er roning på vores egen sø, men også gode muligheder for at komme rundt i landet og få kammeratskab med roere fra andre klubber.Kilde: Jels Roklub


Kommende aktiviteter

12/08: Orienteringsmø...
19/08: Spis Sammen
16/09: Virksomhedsbesøg

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

23/06: Siv og uønsket...
23/06: Haraldsholmvej...
18/02: Prins Henriks...

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Gratis golf for unge - læs mere her
Seneste lopper

03/07: Tørretumbler t...
15/06: Pigetøj str. X...
15/06: Pigetøj str. X...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

21/07: Efterlysning
16/07: Motionscykel.
11/07: UDLEJES - Flot...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2020 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]