» Nyheder » Jels Triathlon uddelte legater
Del side:
Få nyhederne på mail
Søndag kl. 00
Luft: 15,7°
Vand: 16,9°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

25. maj 2018, kl. 14:25

Jels Triathlon uddelte legater

8 unge mennesker har hver fået 2.000 kr. fra Jels Triathlon, som netop har uddelt ungdomslegater for 2018. Legatet er tænkt som en håndsrækning til, at unge idrætsudøvere i vores område kan komme videre med udøvelsen af deres idræt. Karakteristisk for legatmodtagerne er, at de er meget motiverede udøvere af deres idræt, og at de har sat sig meget ambitiøse mål for, hvad de vil opnå med deres idræt.

De 8 modtagere i år er:

  • Frederik Kirchoff Sørensen - fodbold. 15 år og går på VITA skolen i Esbjerg. Frederik spiller U17 liga 1 i EfB.
  • Jakob Nicolaisen Hansen - fodbold. 14 år gammel, bor i Jels og går på fodboldlinjen i Talentklasserne i Haderslev. Jakob spiller U15 liga 1 i Haderslev Fodboldklub.
  • Julie Jensen - volleyball. 20 år gammel og spiller til dagligt i Ikast KFUM, i Danmarks bedste liga. Julie går på Ikast-Brande gymnasium.
  • Lene Wollesen - styrkeløft. 23 år, og er opvokset i Øster Lindet, nu bosiddende i Skanderup, Lunderskov. Udover styrkeløft på højt plan læser hun til fysioterapeut på UCSYD i Haderslev.
  • Louise Jensen - volleyball. 18 år og bor i Ikast. Til dagligt spiller hun i Ikast KFUM på ligaholdet. De sidste par år har hun spillet i Danmarks bedste liga, vundet Danmarks mesterskabet for U16.
  • Nanna Hjuler Jensen - volleyball. 19 år og går på Sportsstar College i Ikast. Til dagligt spiller hun på Ikast KFUM’s senior ligahold og har sin daglige træning der.
  • Sebastian Mortensen - speedway. 18 år og går på Hansenberg i Kolding. Han har igen i år skrevet kontrakt med Holsted speedway klub, derudover er Sebastian fortsat på landsholdet og udtaget til et hold for talentudvikling.
  • Nikolaj Juhl Petersen - håndbold. 16 år gammel, bor i Jels og går på håndboldlinjen i Talentklasserne i Haderslev. I denne sæson har han spillet U16, 2 division i Haderslev.


Styregruppen fra Jels Triathlon ønsker med legatet de unge modtagere held og lykke med indfrielsen af deres sportslige ambitioner.

Jels Triathlon er startet i begyndelsen af 2002 som et samarbejde mellem Rødding Triathlon Klub og Jels IF. Jels Triathlon arrangerer to store stævner ved Jels Sø og omegn. Starten foregår ved det flotte søbad.

Duathlon Classic blev afholdt den 8. april med 5,25 km løb, 44 km cykling og slutter af med 5,25 km løb. Den 17. juni er der en 1/2 jernmand på programmet med 1900 m svømning, 88 km cykling og 21 km løb.

Udover de otte legater på hver 2.000 kr. til unge idrætsudøvere går overskuddet fra disse to arrangementer til Jels IF og Rødding Triathlon Klub. Disse to foreninger stiller op med frivillig arbejdskraft til stævnerne.

På billedet bagerst fra venstre Brian Jensen (far til legatmodtagere), Sebastian Mortensen og Nikolaj Juhl Petersen. Forrest fra venstre Leif Arnfeldt fra Jels Triathlon, Jakob Nicolaisen Hansen, Lene Wollesen og Frederik Kirchoff Sørensen.
På billedet bagerst fra venstre Brian Jensen (far til legatmodtagere), Sebastian Mortensen og Nikolaj Juhl Petersen. Forrest fra venstre Leif Arnfeldt fra Jels Triathlon, Jakob Nicolaisen Hansen, Lene Wollesen og Frederik Kirchoff Sørensen.

Kilde: Jels Triathlon


Kommende aktiviteter

19/08: Spis Sammen
16/09: Virksomhedsbesøg
24/09: Spis Sammen

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

23/06: Siv og uønsket...
23/06: Haraldsholmvej...
18/02: Prins Henriks...

» Flere debatter
Besøg Pro-Plan Interaktivs website her
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

03/07: Tørretumbler -...
03/07: Tørretumbler t...
15/06: Pigetøj str. X...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

23/06: Gå mararathon/...
14/05: Søger lejlighed
11/05: Tennis og Coro...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2020 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]