» Nyheder » Benny Olsen tildelt DBU Jylland's Sølvemblem
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 01
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

8. juli 2019, kl. 09:33

Benny Olsen tildelt DBU Jylland's Sølvemblem

En uge inden skolernes sommerferie blev den årlige fodboldafslutning i Jels IF afholdt i Jels Hallen. Her var samtlige hold repræsenteret og der var lejlighed til at ønske hinanden god sommer, samt at se tilbage på en succesfuld fodboldsæson, som startede tilbage i august 2018.

Lejligheden blev også brugt til at takke de mange, mange frivillige trænere, hjælpetrænere og holdledere, som uge efter uge trofast møder op på banerne i Jels eller i Jels Hallen i vinterperioden - og mange af dem har gjort det år efter år.

Der var dog én af de frivillige, som modtog et ekstra stort bifald. Bestyrelsen havde indstillet Benny Olsen til DBU Jylland's Sølvemblem for hans store arbejde i Jels IF igennem 15 og et halvt år.

"Benny er er af de frivillige, som de fleste ikke lægger mærke til i deres ugentlige gang på banerne - men faktisk er hans arbejde som opkridter altafgørende for, at vi kan afvikle kampe og træning uge efter uge og altid have snore lige side- og mållinjer", kunne bestyrelsesmedlem Kenneth Kryger Sørensen fortælle.

Benny har siden han var 19 år gammel været opkridter hos Jels IF. Et arbejde som sjældent høster den store ros fra spillere, trænere og forældre, da det for mange foregår mens de netop ikke er på banerne - men ikke desto mindre, så skal man som opkridter over alle linjer mindst én og ofte to gange på en uge, afhængig af vejret. Derfor fortjener Benny Olsen kæmpe stor respækt for de mange, mange timer han i årenes løb har brugt på kamp- og træningsbanerne i Jels.

Benny Olsen er den kun femte person i Jels IF's historie til at modtage anerkendelsen fra DBU Jylland. Sidste år fik Jesper Qvist tildelt prisen, i 1997 fik Ole Schmidt den tildelt, mens Erling Dammose og Benny Kryger Sørensen blev tildelt æren i 1992.



Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]