» Nyheder » Guldmedaljer og flotte præstationer
Del side:
Få nyhederne på mail
Onsdag kl. 00
Luft: 13,1°
Vand: 14,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

19. august 2019, kl. 14:02

Guldmedaljer og flotte præstationer

Jels Roklub deltog søndag den 11. august i Holstebro Regatta. Det var en fin dag. Lidt regn og rusk slap deltagerne ikke for, hvilket selvfølgelig gav udfordringer på vandet, men ikke ødelagde den gode stemning.

Jels Roklub havde i alt 9 forskellige roere på vandet - og nogle af dem roede mere end én gang. Jels Roklub kom hjem med to guldmedaljer og en bronzemedalje. Junior drenge U15 i såvel single- som dobbeltsculler var oppe at bide skeer med landets helt store roklubber (Hadsund, Holstebro og Bagsværd). Her er Jels hhv. 11. bedst og 6. bedst. I junior U19 piger singlesculler blev det til en tredje plads, og i Åben kvinder letvægt singlesculler blev det til en fjerde plads - slået med 10/100 sekunder af tredjepladsen (som for øvrigt lige havde været på en uges træningslejr). Guldmedaljer blev roet hjem i Åben mænd letvægt singlesculler, samt i Junior U15 drenge EDON, hvori også bronzemedaljen kom i hus.

Til regatta blev formanden for Jels Roklub opsøgt af træneren fra Kraftcenter Odense (der skal spotte og træne unge roere i vores område), som var positivt overrasket over Jels Roklubs store deltagelse - og velsagtens også resultater.

Jels Roklub er Sydjyllands største roklub, hvad unge medlemmer angår, med 19 unge medlemmer i alderen 13-19 år, som kommer fra et stort opland. De unge udgør således ¼ af klubbens medlemmer, hvilket er unikt for roklubberne på landsplan. De unge roere har et godt kammeratskab, og roer/træner 1-3 gange ugentligt året rundt.

"Sammenligner vi derimod Jels Roklub med øvrige klubber til Holstebro Regatta, er Jels en 'amatørklub'. Vi sejrer på lysten og fri træning. Roklubben har ingen sponsorer, mangler materiel - vi har sådan set for få både og årer, og har ikke deciderede trænere, men nogle super engagerede instruktører, roere og forældre. Og selvom man nogle gange roer i en singlesculler, er roning i høj grad en holdsport", fortæller Linda Saaugaard Hansen, formand for Jels Roklub.

Udover at holde det gode humør oppe, forestår således fortsat opgave med at søge fonde og sponsorer. Det kunne være fedt med flere både, flere årer, ens klubtøj, sponsorer til deltagelse i flere regattaer osv. Samtidig skal øvrige både og roere i Jels Roklub naturligvis ikke forbigås, altså dem, der ikke nødvendigvis deltager i kaproning. Disse bådtyper kan også bruge nye årer og ny båd. Så bestyrelsen hviler ikke på laurbærrene.Kilde: Jels Roklub


Kommende aktiviteter

01/06: Jels Genbrug
05/06: Jels Genbrug
06/06: Fisketur til S...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

18/02: Prins Henriks...
27/12: Hærværk/ Foræl...
06/11: Iværksætternet...

» Flere debatter
Besøg Jels Bilers website her
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
     Dagens ret
Køkken/restaurant åbner 5. juni - 0,- kr.
Seneste lopper

16/05: Damecykel sælges
16/05: Have møbler sæ...
29/04: Dækstativ på h...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

14/05: Søger lejlighed
11/05: Tennis og Coro...
07/05: privat børnepa...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2020 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]