» Nyheder » FestiValhal laver omstrukturering efter aflysning
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 03
Luft: 4,8°
Vand: 7,1°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

14. oktober 2019, kl. 11:30

FestiValhal laver omstrukturering efter aflysning

Der har været meget snak omkring FestiValhal i og omkring Jels, siden FestiValhalbal blev aflyst i starten af oktober.

"I den seneste tid er der sket en masse. Nogen ting rigtig gode, andre mere alvorlige og sidst men ikke mindst sygdom i Thomas nærmeste familie. Derfor har organisationen fundet betydningen af at omstrukturere sig, så der nu forelægger en direktion. Dette er for at sikre, at der kan arbejdes på festivalen, uanfægtet om der skulle forekomme sygdom eller lignende", udtaler Maria Jensen, presseansvarlig for FestiValhal.

Der kan læses om hvem der sidder i direktionen på festivalhal.dk.

Vi har snakket med Thomas Klintrup og fået følgende kommentar:
"Jeg har de seneste dage modtaget masser af beskeder, opkald og lignende. Tusind tak for det, det varmer. Jeg er klar over, at jeg har sat mig selv i en position, hvor folk ser og reagere på min position i FestiValhal og måske glemmer at der også er et menneske bagved. Derfor var det nok også forventeligt, at der kom en del røre omkring begivenhederne sidste weekend. Men i en situation hvor jeg selv er sårbar, har jeg heller ikke tacklet det helt så professionelt, som jeg ellers gerne ville. Det undskylder jeg. I lyset af hvad der er sket, har jeg måttet erkende, at FestiValhal er blevet for stor til, at man ene mand kan klare alle opgaver, især hvis der kommer andre faktorer ind, som kræver min opmærksomhed. Jeg håber derfor folk bakker op om den nye direktion, som allerede er i fuld gang og arbejder videre på FestiValhal og dens fremtid".

Der er desuden kommet nogle programændringer, i forhold til hvad der oprindeligt var planlagt og lavet aftaler omkring. Derfor har FestiValhal måttet skubbe offentliggørelsen af programmet. Direktionen arbejder på højtryk på at få alt klar, så navnene kan meldes offentligt ud. De glæder sig til at præsentere det for gæsterne, da de er sikre på, at det vil blive taget rigtigt godt imod.

Til slut vil FestiValhal gerne takke alle jer, som har deltaget i FestiValhal 2019 og selvfølgelig alle dem som allerede har sikret sig en billet, selvom der endnu ikke er offentliggjort nogle navne. De glæder sig til at skabe en fantastisk 5 års jubilæumsfest for alle.

Foto: Michael Hindberg
Foto: Michael Hindberg

Kilde: FestiValhal


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]