» Nyheder » Flot præstation fra Jels-roere til DM i indendørs roning
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 21
Luft: 8,6°
Vand: 7,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

27. januar 2020, kl. 14:53

Flot præstation fra Jels-roere til DM i indendørs roning

Med stor tilskueropbakning og deltagerrekord blev DM i indendørs roning 2020 en succes og Jels Roklub var med.

Jels Roklub deltog lørdag den 18. januar i Dansk Forening for Rosports årlige Danmarksmesterskab i indendørs roning og drengene fik medaljer med hjem. Roklubben var repræsenteret af Nicklas Frost Davidsen, Marius Thomsen, Oliver Juul Eliasen og Mikkel Peter Noe.

De indendørs Danmarksmesterskaber er for mange danske roklubber et af vintersæsonens højdepunkter, for det er her man som roer virkelig kan få testet sig selv og sin form mod andre roere i Danmark. Samtidig er det også en mulighed for, måske at slå sin egen personlige tid, fordi man kan give den lidt ekstra i en hal med tilskuere, som hepper på livet løs.

Concept2 Danmark har sørget for helt nye romaskiner op til lejligheden og der var uddannede dommere til stede, som sørgede for at alle løb blev afviklet korrekt.

Allerede fra morgenstunden kunne man mærke den spændte stemning i Gladsaxe Sportshal, hvor de mange roere skulle igennem maskinerne og teste sig selv op mod deres jævnaldrende ro-konkurrenter. Nicklas Frost Davidsen og Mikkel Peter Noe lagde ud med deres individuelle 2000 m løb for U17-roere. Der blev kæmpet hårdt og i det stærke felt blev det til flotte præstationer af begge roere.

Herefter gik turen for de fire roere fra Jels Roklub til indvejning inden der skulle konkurreres i 4 x 500 m stafet for hold i klassen U17. Her udregnes der handicap på alder, vægt og køn og holdene startes forskudt herudfra.

Grundet handicapreglerne, startede drengene på en 18. plads. Nicklas startede med at holde et højt tryk og fik dem op på linje med midten af feltet. Hans start var eksemplarisk og han præsterede høj teknisk kvalitet og imponerende tryk hele vejen. Herefter tog Marius over. Han udviste en enorm disciplin og kunne udfordre spidsen af feltet yderligere. Hans indsats fik dem flyttet op gennem midten. Oliver var 3. mand på holdet. Han kæmpede hårdt og med sin indsats og sidste kræfter, kæmpede han holdet helt op hvor det var sjovt at være. Mikkel fik lov at slutte af. Han fik lagt et højt tryk fra starten, og langsomt men sikkert gled den lille gule prik på skærmen, der viser holdenes placering i forhold til hinanden, op på en 2. plads, og han fortsatte med at øge forspringet frem til målstregen.

Med den flotte sølvmedalje, kan drengene hermed kalde sig det anden bedste stafethold i deres aldersklasse, og Jels Roklub kan endnu engang vise at det kan betale sig at lave en satsning på ungedomsroning.

"Jels Roklub har de seneste år satset meget på ungdomsroning, og dette stævne er endnu et bevis på at satsningen har båret frugt", siger Linda Saaugaard Hansen, formand for Jels Roklub.

Roklubben vil fortsat satse på ungdomsroning og på at få uddannet nye unge til at træne unge.



Kilde: Jels Roklub


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]