» Nyheder » Årets prismodtagere er fundet
Del side:
Få nyhederne på mail
Tirsdag kl. 06
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

4. februar 2020, kl. 16:47

Ã…rets prismodtagere er fundet

Til Jels Lokalråds årlige nytårskur, som foregik midt i januar, blev den årlige prisuddeling traditionen tro også afholdt.

Jels Lokalråd har siden 2007 årligt uddelt "Årets Forskønnelsespris" som gives til en person, institution eller virksomhed, der har forskønnet Jels, enten i form af renovering, ombygning, nybyggeri eller ved kunstnerisk udsmykning har bidraget til at højne kvaliteten i byen. Den anden pris er "Årets Jelsing", som gives til en person, institution eller virksomhed, der har bidraget med en positiv indsats for Jels og dens borgere, herunder at gøre Jels kendt udenfor byen.

"Årets Forskønnelsespris går til en bemærkelsesværdig forvandling af en 50’er villa, som er blevet ændret fra datidens nyeste stil i gule teglsten, til et moderne hjem i modernistisk stil med hvide facader, sorte vinduesrammer og fladt tag. Husets forskellige højder og fremspring gør, at det fint passer ind på stedet og i god sammenhæng med Mariegården. Et hus man ikke kan undgå, at bemærke for de positive kvaliteter og egenskaber", fortalte Brian Jakobsen, inden han afslørede Mona og Carsten Trapp, som modtagerne af prisen, for deres ombygning af Jels Vamdrupvej 23.

"Om Årets Jelsing kan jeg fortælle at hvis man er heldig kan man møde vedkomne på en vandretur i naturen, hvor den store viden, fortælleevne og gode formidling går helt i tråd med det store arbejde som vedkomne ligger i klubber/foreninger i byen. Man går heller aldrig forgæves til vedkomne, som igennem mange år har været med til at sætte sit præg på Jels, både om sommeren og om vinteren. Man kan lige frem sige at vedkomne er en gave at have i en forening og vedkomne er altid positive og aktive i byens liv", fortalte Brian Jakobsen, inden han afslørede Grethe Nissen og Svend Hansen, som modtagerne af prisen som Årets Jelsing 2019.




Kommende aktiviteter

16/04: Sjov Motion St...
16/04: Generalforsaml...
17/04: Generalforsaml...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...
21/01: Barnepige

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]