» Nyheder » Nye vinde blæser over Jels IF
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 18
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

12. februar 2020, kl. 16:59

Nye vinde blæser over Jels IF

I forbindelse med den kommende generalforsamling i Jels IF til marts har nogle af foreningens mangeårige bestyrelsesmedlemmer ønsket at overdrage stafetten og lade nye kræfter komme til. Derfor inviterer den øvrige bestyrelse nye ideer og kompetencer ind i bestyrelsen.

"Det er et stort arbejde, når få personer skal løfte opgaverne. Det vil vi gerne dele ud på flere skuldre, så det bliver sjovere og mere overskueligt at være med i fællesskabet omkring driften af Jels IF i fremtiden", fortæller Dennis Kryger Sørensen.

Hvis du gør, som du plejer - kender du også resultatet - du plejer at få. Derfor er tiden inde til at blande kortene og se nye muligheder.

"Vi tror på, at der går medborgere rundt i byen, som ikke har relationer til Jels IF, eller som af den ene eller anden grund holder sig tilbage, og som kunne give et positivt input til udviklingen af Jels IF", fortæller Dennis Kryger Sørensen.

Idrætsforeningen har gennem mange år været byens omdrejningspunkt og idrætsfællesskab for hele Jels og omegn. Og idrætsforeningen kan glæde sig over et støt stigende medlemsantal og en rigtig god økonomi. Desuden viser antallet af nybyggede huse og et stigende børnetal til børnehaven og skolen, at der også i fremtiden er brug for et varieret fritids- og idrætstilbud til byens borgere. Foreningen tæller i dag ca. 900 medlemmerne i alle aldre fra gymnastik til senioridræt til fodbold, badminton, volleyball, løb, vinterbadning og floorball.

"Vi vil gerne invitere byens borgere uanset idrætsinteresse, tilhørsforhold eller relation til idrætsforeningen til at byde ind med en hjælpende hånd til bestyrelsesarbejde eller med praktisk hjælp. Det kræver ingen forkundskaber, vi er her for at gøre en forskel og hjælpe hinanden, og vi løfter i flok", afslutter Dennis Kryger Sørensen.

Hvordan den fremtidige struktur og administrative opbygning af Jels IF skal se ud, er endnu ukendt. Men tiden for en hovedbestyrelse og 8 afdelingsbestyrelser er måske talte. I hvert fald har medlemmerne af hovedbestyrelsen og medlemmerne af de 8 afdelingsbestyrelser i december og januar holdt er par møder om hvordan modellen for fremtidens idrætsforening kunne se ud.

Har du lyst og interesse I at blive en del af idrætsforeningens bestyrelse eller medhjælperteam er du meget velkommen til at kontakte en fra den nedsatte arbejdsgruppe, der består af Jane Stark (tlf. 30 89 77 37), Henrik Kyed (tlf. 20 56 01 20) og Dennis Kryger Sørensen (tlf. 51 94 20 35) – ring gerne efter kl. 18.00.

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen i Jels IF.

Foto: Ingolf Andersen
Foto: Ingolf Andersen

Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]