» Nyheder » Jels Triathlon uddelte legater
Del side:
13.730 tilskuere har
set vikingespillet i år

Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 20
Luft: 16,3°
Vand: 19,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

5. juni 2019, kl. 13:40

Jels Triathlon uddelte legater

8 unge mennesker har hver fået 2.000 kr. fra Jels Triathlon, som netop har uddelt ungdomslegater for 2019. Legatet er tænkt som en håndsrækning til, at unge idrætsudøvere i vores område kan komme videre med udøvelsen af deres idræt. Karakteristisk for legatmodtagerne er, at de er meget motiverede udøvere af deres idræt, og at de har sat sig meget ambitiøse mål for, hvad de vil opnå med deres idræt.

De 8 modtagere i år er:

  • Julie Jensen - volleyball. 21 år gammel og bor i København og spiller til dagligt i team Køge volley, i Danmarks bedste liga. Julie har spillet 30 landsholdskampe, vundet 3 DM-guldmedaljer og været en af nordens bedste i 2015. Med landsholdet har hun deltaget i Europa mesterskabet flere gange.
  • Louise Jensen - volleyball. 19 år og bor i Jels. Til dagligt spiller hun i 1. Division i Middelfart VK. De sidste par år har hun spillet i Danmarks bedste liga og vundet Danmarks mesterskabet for U16.
  • Frieda Ravnskjær Jensen - fodbold. 15 år gammel, bor i Jels. Frieda spiller for U16 KQ (KoldingQ er en elite fodboldklub for piger), hvor hun spiller i landets bedste række og har været tilknyttet DBU de sidste 2 år. Efter sommerferien er hun tilknyttet KEA (Kolding Elite Atlet), hvor hun skal gå i en eliteklasse på Munkensdam Gymnasium.
  • Jacob Carstensen - gymnastik. 17 år gammel, bor i Øster Lindet. Jacob er gymnast på 1. holdet - Team Gym Starup, på repræsentationsholdet Sydvest, og på GØB i Gram. Derudover er han træner på Øster Lindets lokale gymnastikhold BS.
  • Nikolaj Juhl Petersen - håndbold. 17 år gammel, bor i Jels og går på Vejle idrætsefterskole VIES. De spiller i Liga rækken og er i år kvalificeret Danmarksmesterskaberne. Nikolaj er udtaget til en foreløbig bruttotrup til EYOF, som er European Olympic Youth Festival (ungdoms OL) som skal afvikles i Baku i Aserbajdsjan d. 20‐28 juli 2019.
  • Frederik Kirchoff Sørensen - fodbold. 16 år og har det sidste skoleår gået på på Vejle idrætsefterskole VIES på fodboldlinjen og 10 kl. Efter sommerferien skal han spille på Esbjergs U19 ligatrup.
  • Marcus Berndsen - fodbold. 16 år gammel, bor i Jels og går på fodboldlinjen i Talentklasserne i Haderslev. Marcus spiller på på Sønderjyskes U17 ligatrup og har været tilknyttet DBU. Efter niende klasse er han blevet optaget på Sønderjyskes fodbold Akademi og skal gå på Det Blå Gymnasium.
  • Ellen Schmidt Jensen - 17 år gammel, bor i Jels. Hun har gået i Talentklasserne i Haderslev og går nu går på gymnasiet på Haderslev Katedralskole. Ellen spiller på Haderslev Golfklubs bedste elite damehold.

Styregruppen fra Jels Triathlon ønsker med legatet de unge modtagere held og lykke med indfrielsen af deres sportslige ambitioner.

Jels Triathlon er startet i begyndelsen af 2002 som et samarbejde mellem Rødding Triathlon Klub og Jels IF. Jels Triathlon arrangerer to store stævner ved Jels Sø og omegn. Starten foregår ved det flotte søbad.

Duathlon Classic blev afholdt den 7. april med 5,25 km løb, 44 km cykling og slutter af med 5,25 km løb. Den 16. juni er der en 1/2 jernmand med 1900 m svømning, 88 km cykling og 21 km løb og 1/4 Jernmand med 950 m svømning, 44 km cykling og 10,2 km løb på programmet.

Udover de otte legater på hver 2.000 kr. til unge idrætsudøvere går overskuddet fra disse to arrangementer til Jels IF og Rødding Triathlon Klub. Disse to foreninger stiller op med frivillig arbejdskraft til stævnerne.

På billedet fra venstre Hans Henrik Jensen (far til Frieda), Gitte Berndsen (mor til Marcus), Helle Jensen (mor til Julie og Louise), Ellen Schmidt Jensen, Nikolaj Juhl Petersen, Frederik Kirchoff Sørensen, Jacob Carstensen og Leif Arnfeldt fra Jels Triathlon.
På billedet fra venstre Hans Henrik Jensen (far til Frieda), Gitte Berndsen (mor til Marcus), Helle Jensen (mor til Julie og Louise), Ellen Schmidt Jensen, Nikolaj Juhl Petersen, Frederik Kirchoff Sørensen, Jacob Carstensen og Leif Arnfeldt fra Jels Triathlon.

Kilde: Triathlon Jels


Kommende aktiviteter

31/07: Grillaften i V...
02/08: Pensionist banko
02/08: Generalforsaml...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

12/07: Planetariet p...
27/01: Gå omkring s...
08/01: orienteringsm...

» Flere debatter
Se de ledige boliger her
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

08/07: Rejsecover
05/07: ÅÅÅÅÅÅÅ...
03/06: Vinterdæk på...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

21/07: Kattekillinger...
15/06: 2 par nye GABB...
08/06: Nøgle fundet...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2021 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]