» Nyheder » Ukrainsk kunster udstiller ved Design Classique
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 10
Luft: 0,5°
Vand: 1,5°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

27. september 2021, kl. 15:03

Ukrainsk kunster udstiller ved Design Classique

Fra på fredag den 1. oktober præsenterer Design Classique i Jels en udstilling af den anerkendte ukrainske kunstner, Andrei Bludov.

Andrei er uddannet ved grafikfakultetet ved Kiev State Art Institute i 1990. Medlem af Unionen af kunstnere i Ukraine og professoren for kunst på National Academy of Arts and Architecture. Han bor og arbejder i Kiev i Ukraine.

Andrei Bludov er optaget af det urbanistiske landskab, storbyliv, sammenkoblingen og gennemsigtigheden i byrummet. Byen betragtes som en levende organisme, ikke bare et økosystem men også et socialt system, hvor vi alle er generatorer, sendere og formidlere af informationsfelterne med forskellige mønstre og natur.

"Det er første gang at Andrei Bludov præsenteres i Danmark, og vi er beærede over at dette samarbejde er blevet en realitet", fortæller indehaveren af Design Classique, Tonny Weber Wollesen, som har arbejdet på dette projekt siden sommeren 2020.

Kunstneren er anerkendt, og hans malerier sælges over hele verden. Senest har udstillinger i Kina og de Forenede Arabiske Emirater bragt kunstneren ind på den absolutte verdensscene for samtidskunst.

Åbningen af udstillingen markeres med en fernisering, fredag den 1. oktober kl. 14. Der fortælles kort om kunstneren og hans tanker bag malerierne. Det er i øvrigt samme dag som Livsstilsmessen, Grønnere Livsstil 2021 åbner på samme adresse.

"Det bliver en vild weekend, med mange aktiviteter og forhåbentlig mange besøgende", slutter indehaveren af Design Classique.

Udstillingen vil være åbent daglig fra kl. 11-17 og lørdage fra kl. 10-15. Udstillingen forventes at vare til den 1. april 2022.Kilde: Design Classique


Kommende aktiviteter

23/01: Infomøde Jels...
25/01: Strikkecafé
30/01: Generalforsaml...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

08/10: Kø pga. køer?
26/09: Jels torv - pl...
16/08: SUPPLERINGSVALG

» Flere debatter
Besøg Pro-Plan Interaktivs website her
Gratis golf for unge - læs mere her
Seneste lopper

11/11: Møbler i mass...
06/11: Brugt klapvogn
24/10: Vinterhjul

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

09/01: Hus sælges
04/01: Søge lejlighed
15/12: Søger penderv...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2022 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]