» Nyheder » Julemanden skal vækkes
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 03
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

19. november 2021, kl. 14:28

Julemanden skal vækkes

Julemanden ligger og snorker på loftet af Jels Mølle - men nu er det altså på tide at få ham vækket, så han kan nå alle sine gøremål inden det bliver jul.

I år inviterer Jels Borgerforening til julemandsvækning søndag den 28. november. Traditionen tro skal julemanden følges ned på Torvet, hvor han hjælper med at få lysene i det store juletræ tændt, men inden da bliver møllen åbnet op for alle som har lyst til at kigge indenfor.

"Det er en direkte udløber af det fine samarbejde vi oplevede til høstfesten i september", siger Tanja Bachmann Hansen, formand for borgerforeningen og fortsætter: "Vi fik en henvendelse fra Kasper Sellebjerg, som er formand for Jels Mølleforening. Han synes det kunne være hyggeligt at bruge møllen som julestue nogle timer inden julemanden skal vækkes".

De to foreninger har derfor aftalt at dørene slås op kl. 14. Inde i møllen vil der være mulighed for at købe gløgg, kakao, saftevand og æbleskiver. Her er der også mulighed for at sidde lunt indendørs, hvis det danske vintervejr driller.

Børn - og deres voksne - kan lave en lille juledekoration, som kan tages med hjem. Borgerforeningen sørger for at der er lidt forskelligt gran og pynt, men man skal selv have et stearinlys og en egnet skål eller fad med.

Kl. 16 er det tid til at gå udenfor. Mon ikke den kære gamle julemand kan vækkes med en julesang eller to? Bagefter går turen ned til Torvet og det flotte træ som står klar og blot venter på at få lysene tændt. I år hjælper Michael Toftmann Schmidt med at synge for på de kendte julesange, og bagefter bliver der delt godteposer ud til alle børnene.



Kilde: Jels Borgerforening


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...
21/01: Barnepige

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]