» Nyheder » Infomøde kickstarter vikingesæson
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 12
Luft: 10,8°
Vand: 7,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

14. januar 2022, kl. 07:58

Infomøde kickstarter vikingesæson

Skal du med på næste års vikingetogt i Jels, så skal du sætte kryds i kalenderen søndag den 23. januar. Her indbyder Jels Vikingespil nemlig til infomøde i Valhal ved Friluftsscenen i Jels.

Den kommende sommers forestilling "Danemordet" er klar til for alvor at blive præsenteret for de forhåbentlig mange frivillige vikinger, der vanligt ønsker at være en del af forestillingen.

"Vi er enormt glade for at det professionelle hold bag forestillingen stort set er uden udskiftninger. Således at det igen i år vil være Louise Schouw der sidder i instruktør-stolen. Fægteinstruktør er igen David Owe, Joanne Eggert står igen i år for scenografien mens Clement Irbil er lysdesigner og Kim Eskesen vil trylle ved lydpulten", fortæller Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Informationsmødet er der hvor nye og gamle vikinger mødes og hvor man kan høre om alt det man kan lave i vikingespillet. Er man god til at sy, bygge kulisser eller måske vil sælge popcorn, så er det til mødet man kan høre mere om det.

Til informationsmødet er der også mulighed for at skrive sig op til audition, hvis man drømmer om at have en talerolle i 2022-forestillingen.

Alle er velkommen, og er man helt ny i Jels Vikingespil, så starter mødet kl. 10.00, hvor man får en præsentation af de mange muligheder. Kl. 11.00 ankommer de "gamle" vikinger og så starter infomødet ellers for alvor. Det hele slutter ca. kl. 13.00.

Hvis corona restriktionerne forhindrer vikingerne i at mødes fysisk i Valhal eller man som interesseret gerne vil vide mere, men ikke er tryg ved at møde op i Valhal, så vil årets infomøde også være at finde på Jels Vikingespils YouTube-kanal.

Hvis man har spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt til formand Janus Lynggaard på 24 66 96 87.

Billedtekst: Selvom det først er til sommer at vikingerne indtager friluftsscenen, så er det nu tid til at lade startskuddet til 2022-sæsonen lyde. Foto: Jels Vikingespil.
Billedtekst: Selvom det først er til sommer at vikingerne indtager friluftsscenen, så er det nu tid til at lade startskuddet til 2022-sæsonen lyde. Foto: Jels Vikingespil.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]