» Nyheder » Design Classique mener det alvorligt, når de siger bæredygtighed
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 12
Luft: 13,1°
Vand: 15,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

3. maj 2022, kl. 11:07

Design Classique mener det alvorligt, når de siger bæredygtighed

"Genbrug og renovering, frem for »køb og smid væk kulturen«, har været forretningens DNA siden starten for snart 30 år siden. Og denne trend er kun blevet forstærket igennem årene, og hvis vi skal nå de meget omtalte klimamål, er vi tvunget til at tænke i nye baner", siger indehaveren af forretningen, Tonny Weber Wollesen og fortsætter:

"Men det betyder ikke at vi ikke må få nye eller andre møbler. For med en god vedligeholdelse, eller en del- eller totalrenovering af sine brugte møbler, har man stadig sparet naturen for et udslip på ofte 90% CO2 i forhold til at producere helt nye møbler. Det er nemlig ofte 10 gange mere miljøbelastende at producere et nyt møbel, frem for at renovere et tilsvarende brugt møbel".

Det er et kompliceret regnestykke hvor mange faktorer spiller ind indrømmer møbelhandleren fra Jels.

Mange møbler forgår på grund af manglende vedligeholdelse. Derfor tilbyder Design Classique nu alle interesserede et gratis kursus i vedligeholdelse af lædermøbler. Kurset foregår i forretningens lokaler den 22. maj 2022 fra kl. 11.00 - 15.00. Her kan kunderne tage det møbel eller de læderhynder med, som de gerne vil lære at pleje korrekt. Læder er ikke bare læder. Der findes mange typer læder som er overfladebehandlet på forskellig måde, og derfor skal de også vedligeholdes individuelt. På kurset kan man også lære at genindfarve sine lædermøbler, og deltagerne betaler kun for de produkter som skal bruges. Der er ingen krav om tilmelding til kurset. Design Classiques dygtige fagfolk tager imod alle som kommer.

Hvis du står med en stor hjørnesofa som du gerne vil have plejet, kan du måske nøjes med at tage et par hynder med, da der ellers kan opstå pladsproblemer i lokalet hvor undervisningen foregår, informerer møbelhandleren fra Jels om.

"Vi viser dig hvordan du plejer eller/og genindfarver dine lædermøbler", fortæller møbelhandleren.

Tag f.eks. din lænestol eller møbelhynder med, og de dygtige fagfolk viser hvordan du plejer dine lædermøbler. Du betaler kun for de materialerne som indgår i egen renovering.

Såfremt at du har spørgsmål til kurset, kan du kontakte Design Classique på telefon 74 57 59 60 eller mail@designclassique.dk.Kilde: Design Classique


Kommende aktiviteter

22/05: Sådan plejer...
23/05: Spis Sammen
23/05: Spis Sammen

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/03: Rundkørsel
15/02: Piratwhist
08/10: Kø pga. køer?

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper

17/05: 3 hjulet scooter
18/04: Symaskine søges
17/04: Kildemoes dame...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

17/04: Opbevaring af...
11/04: Lejligheder ti...
03/04: Hus sælges/ u...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2022 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]