» Nyheder » Bliv statist til sommerens vikingespil
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 14
Luft: 13,8°
Vand: 15,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

10. maj 2022, kl. 10:51

Bliv statist til sommerens vikingespil

Jels Vikingespil er nu klar til at byde en masse statister og andre som kunne tænke sig at være en del af sammenholdet, velkommen på friluftsscenen.

Lørdag den 21. maj, inviterer Jels Vikingespil traditionen tro til "Alledag", hvor både nye og gamle vikinger sætter hinanden stævne på den smukke friluftsscene ved Jels Sø.

"Som altid skal vi bruge en masse statister til stykket - specielt voksne mænd, der kunne tænke sig at fægte med sværd, men også kvinder og børn, der kunne tænke sig en god sommeroplevelse og måske afprøve skuespilstalentet", fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Nye vikinger, som kunne tænke sig at komme på scenen som statist og/eller kæmpe, mødes til velkomst og rundvisning kl. 10.30. Gamle vikinger - altså dem som har været med før - og som ønsker at være statist og/eller kæmpe i årets forestilling, skal møde op kl. 11.00.

Forberedelserne til sommerens forestilling, som bærer titlen Danemordet, startede allerede tilbage i januar, hvor der var infomøde og senere en audition, hvor alle talerollerne blev fundet. De rollehavende har så siden øvet rigtig meget, og er nu klar til at få selskab af en masse statister.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 1. juli og spiller hver aften kl. 20.00 frem til den 17. juli. Søndag den 3. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00 og søndag den 10. juli er der ingen forestilling, mens der som noget helt nyt er en sen aftenforestilling med start kl. 21.00 mandag den 11. juli.

Billetter kan købes allerede nu på jelsvikingespil.dk.

Til ethvert vikingespil er der brug for en masse statister, der er med til at gøre scenerne levende. Foto: Jels Vikingespil.
Til ethvert vikingespil er der brug for en masse statister, der er med til at gøre scenerne levende. Foto: Jels Vikingespil.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

22/05: Sådan plejer...
23/05: Spis Sammen
23/05: Spis Sammen

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/03: Rundkørsel
15/02: Piratwhist
08/10: Kø pga. køer?

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper

17/05: 3 hjulet scooter
18/04: Symaskine søges
17/04: Kildemoes dame...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

21/05: sælges
17/04: Opbevaring af...
11/04: Lejligheder ti...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2022 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]