» Nyheder » Udendørs fitness område indvies på torsdag
Del side:
Få nyhederne på mail
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

20. juni 2022, kl. 14:39

Udendørs fitness område indvies på torsdag

Jels Lokalråd inviterer til indvielse af de nye "Udendørs Fitness" redskaber, som er placeret mellem Jels Søbad og Friluftsteateret. Det foregår på torsdag den 23. juni kl. 16.00. Området indvies med tale, "sunde" snacks, vand og ikke mindst mulighed for at prøve redskaberne.

De årvågne har måske allerede bemærket de nye redskaberne, som først stod parkeret på P-pladsen i nogle dage, indtil fundamentet var klar.

Udendørs Fitness er blevet til virkelighed med midler fra SE, Landdistriktspujlen og Jels Lokalråd, hvor fokusområde er unge, ældre og folk med funktionsnedsættelse. Udendørs Fitness er et godt supplement til de andre rammer man har for at få motion i naturen.

"Har du været på gå- eller løbetur og lige vil have lidt ekstra udfordringer, eller ønsker du bare at træne i naturen, med skøn udsigt, er her muligheden", fortæller Niels Bendix, formand for Jels Lokalråd.

Udendørs Fitness er placeret, hvor der tidligere var træningsredskaber. Disse var desværre ikke længere sikkerhedsmæssigt forsvarligt at bruge, hvorfor de blev fjernet for et par år siden. Redskaberne er valgt i mere robust materiale, som skulle kunne holde til mange års brug og træning og Jels Lokalråd håber at rigtig mange vil benytte sig af dem.

"Projektet har strakt sig over tre år og har været en lang og sej proces, der har krævet mange ansøgninger og godkendelser. Det vidste vi heldigvis ikke på forhånd, for så havde vi nok opgivet. Men vi troede, trods mange benspænd, på projektet og endelig blev det en realitet", slutter Niels Bendix med et glimt i øjet.
Kommende aktiviteter

10/06: Fisketur til H...
18/06: Dansk Mølleda...
22/06: Spis Sammen

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

28/05: Temperaturmål...
29/12: Postnummer
05/03: Rundkørsel

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper

29/05: Skifteramme me...
29/05: 2 over- og und...
29/05: Gammelt kamera...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

14/05: 4-værelses r...
26/04: “Glemte...
18/03: KENDER JEG

» Flere opslag
Copyright © 2002-2023 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]