» Nyheder » Udendørs fitness område indvies på torsdag
Del side:
16.209 tilskuere har
set vikingespillet i år

Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 20
Luft: 31,0°
Vand: 23,9°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

20. juni 2022, kl. 14:39

Udendørs fitness område indvies på torsdag

Jels Lokalråd inviterer til indvielse af de nye "Udendørs Fitness" redskaber, som er placeret mellem Jels Søbad og Friluftsteateret. Det foregår på torsdag den 23. juni kl. 16.00. Området indvies med tale, "sunde" snacks, vand og ikke mindst mulighed for at prøve redskaberne.

De årvågne har måske allerede bemærket de nye redskaberne, som først stod parkeret på P-pladsen i nogle dage, indtil fundamentet var klar.

Udendørs Fitness er blevet til virkelighed med midler fra SE, Landdistriktspujlen og Jels Lokalråd, hvor fokusområde er unge, ældre og folk med funktionsnedsættelse. Udendørs Fitness er et godt supplement til de andre rammer man har for at få motion i naturen.

"Har du været på gå- eller løbetur og lige vil have lidt ekstra udfordringer, eller ønsker du bare at træne i naturen, med skøn udsigt, er her muligheden", fortæller Niels Bendix, formand for Jels Lokalråd.

Udendørs Fitness er placeret, hvor der tidligere var træningsredskaber. Disse var desværre ikke længere sikkerhedsmæssigt forsvarligt at bruge, hvorfor de blev fjernet for et par år siden. Redskaberne er valgt i mere robust materiale, som skulle kunne holde til mange års brug og træning og Jels Lokalråd håber at rigtig mange vil benytte sig af dem.

"Projektet har strakt sig over tre år og har været en lang og sej proces, der har krævet mange ansøgninger og godkendelser. Det vidste vi heldigvis ikke på forhånd, for så havde vi nok opgivet. Men vi troede, trods mange benspænd, på projektet og endelig blev det en realitet", slutter Niels Bendix med et glimt i øjet.
Kommende aktiviteter

17/08: Heldagstur
26/08: DM i Kano og K...
27/08: DM i Kano og K...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/03: Rundkørsel
15/02: Piratwhist
08/10: Kø pga. køer?

» Flere debatter
Gratis golf for unge - læs mere her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper

09/08: Rundt havebord...
29/07: Barnestol
29/07: Trip trap stol

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/07: Købes
07/06: 1. sals lejlig...
21/05: sælges

» Flere opslag
Copyright © 2002-2022 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]