» Nyheder » Thorhallen får overvældende lokal støtte
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 18
Luft: 12,5°
Vand: 7,9°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

31. januar 2023, kl. 08:44

Thorhallen får overvældende lokal støtte

Økonomiske følger af Corona og store ekstraregninger på energi har udfordret Thorhallens likviditet i en sådan grad at stedets fremtid hang i en meget tynd tråd.

Bestyrelsen indgik fra årsskiftet en samarbejdsaftale med Danhostel, Rødding Centret for at undersøge mulighederne for et fremtidigt samarbejde til gavn for begge parter. I den forbindelse stod det hurtigt klart, at en given fremtid for Thorhallen var afhængig af et massivt kapitaltilskud - her og nu.

Positiv drift
Thorhallen har en positiv drift, viser den foreløbige budgettering, og det var derfor bestyrelsen besluttede at bede om hjælp:

"Det var ekstra likviditet til energi for omtrent 350.000, der akut skulle findes inden udgangen af januar", fortæller Rødding Centrets bestyrer, Klaus Kærgaard Svendsen, der er konstitueret leder for begge centre.

"Vi var nødt til at handle hurtigt, og bestyrelsen og jeg tog derfor - i samråd - initiativ til at orientere alle foreninger i Jels om situationens alvor, og for at bede dem om en økonomisk håndsrækning".

Over al forventning
"Foreningerne i Jels har reageret over al forventning", siger formand for Thorhallen, Peter Lysgaard og fortsætter: "Vi er fuldstændig overvældet over den massive støtte vi har fået alle steder fra, og vi vil derfor gerne sige tusind tak til Vikingespillet, Jels IF, Jels Lokalråd, Jels Fiskeriforening, Jels Borgerforening, Rødding Triathlon, Foreningshuset Jels Søbad, Jels Frivillige Brandværn, Jels Roklub, Jels Husholdningsforening, Jels Vandværk og Jels Antenneforening, der alle har givet tilsagn om meget store beløb".

Den store lokale opbakning
Med støtte fra ovennævnte foreninger og med håbet om samtidig kommunal støtte, er Thorhallen ikke længere i stormvejr, men stadig i kraftig blæst, der dog forhåbentlig stilner af i den kommende tid, hvor arbejdet med at finde besparelser, ændre arbejdsgange og lukke huller fortsætter ufortrødent.

Skulle der være foreninger, firmaer eller borgere i Jels, der også gerne vil bakke op om centrets videre drift, er man naturligvis velkommen til at kontakte Thorhallen for yderligere info.

Alle kan dog altid støtte centret ved køb af dagens ret, ved at henvise gæster til både restaurant, festlokaler og overnatning, samt ved at være gode ambassadører for både Thorhallen og Jels.



Kilde: Thorhallen


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]