|
15. oktober 2014, kl. 09:09
Indbydelse til fiskespisning
Jels Fiskeriforening vil traditionen tro gerne inviterer alle dens medlemmer (med evt. partner) til fiskespisning (tidligere kendt som Ålespisning). Bestyrelsen har dog valgt nu at kalde det for fiskespisning, da der ikke kun er ål på menuen.
Fiskespisningen holdes i Restaurant Royal Oak på Golfvej 2, lørdag den 25. oktober fra kl. 19.00 til kl. 01.00. Menuen består naturligvis af fisk, og ser sådan ud:
Kolde retter
- Gravad Laks, som Ingeborg Suhr ville have det, med rævesauce og sprød salat
- Tunsalat, med løg og pickles
- Skaldyrs bowle, med pil-selv-rejer og dild-marinerede krebs
- Brød og smør
Stjerne retten
- Paneret ål, serveret på bordet med stuvede kartofler og hjemmesyltede rødbeder
Varme retter
- Moules mariniéres, hvidvinsdampede blåmuslinger i hvidløgssuppe
- Hellefisk Florentine, hellefisk gratineret i fad med spinat og sauce mornay
- Hvide og råstegte kartofler samt smørdampede grøntsager
Dessert
- Ostebord med sennep og sprødt
Der vil være live musik, som spiller op til dans, efter maden. Prisen for denne menu med efterfølgende musik og dans er efter foreningens tilskud 250 kr. pr. person. Der kan reserveres bord ved tilmelding. For dem der ikke reserverer bord udarbejder Jels Fiskeriforening bordkort.
Tilmelding og betaling til Restaurant Royal Oak. Der er max. 90 pladser, så der bliver sikkert rift om pladserne, så foreningen opfordre til at tilmelde sig hurtigst muligt. Seneste tilmelding er på lørdag kl. 18.00.
Jels Fiskeriforening håber at mange medlemmer vil være med til at bevare en gammel tradition, i nye klæder.
Kilde: Jels Fiskeriforening
|
|