|
20. oktober 2014, kl. 08:49
Restauratører siger tak for 2014-sæsonen
Efter en helt fantastisk åbningssæson med masser af selskaber, flamberinger og caféburgere er tiden nu kommet til at fokusere på vinterhalvårets selskaber og specialarrangementer. Efterårsferien var således sidste mulighed i år for at kunne droppe ind uden bordbestilling til Royal Oaks a la carte serveringer. Først til marts 2015 åbner Royal Oak Café og Restaurant igen op for a la carte serveringen.
"Sæsonen har været helt fantastisk med et vidunderligt sommervejr og super opbakning fra både golfere, lokale, men også gæster i periferien", udtaler restaurantchef Bjørn Lauridsen og fortsætter: "Også vores aften a la carte med klassiske franske bistroserveringer er gået over alt forventning med mere end 200 flamberinger siden juni måned og gæster helt fra blandt andet Ribe, Fredericia, Kolding, Haderslev og Vejen".
Selv om Royal Oak Café og Restaurant lukker ned for den daglige a la carte hen over vinteren, slapper de ikke af i køkkenet. Flere har henvendt sig for at få specialdesignet alt fra bugnende buffeter som eksempelvis fiskeriforeningens årlige ålespisning (i år udvidet med fisk og skaldyrsretter), til de mere ekstreme gourmetmenuer, hvor Sandra viser hvad hun har taget med sig fra blandt andet Molskroens unikke kokkekunst.
Royal Oak Café og Restaurant åbner ligeledes officielt op for deres længe ventede mad-ud-af-huset koncept. Her kan man allerede nu bestille sin julefrokost eller samle venner, kollegaer eller familie omkring deres mest populære mad-ud-af-huset anretning - tapastallerkenen.
Du kan se mere omkring menuerne på www.royaloak.dk.
Kilde: Royal Oak Café og Restaurant
|
|