» Nyheder » Ulven kommer til Jels
Del side:
Få nyhederne på mail
Søndag kl. 14
Luft: 29,3°
Vand: 21,1°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

21. februar 2018, kl. 08:29

Ulven kommer til Jels

Rollerne til Jels vikingernes 2018-forestilling "Ulvesommer" er blevet fordelt - og i forrige weekend var alle de rollehavende traditionen tro samlet til de første læseprøver.

Audition-weekenden i januar var fuldt booket, i en grad så instruktør Thomas Howalt og instruktørassistenterne Linda Andresen og Carina Staub først havde fyraften langt ud på aftenen både lørdag og søndag. Men det er luksusproblem forsikrer de.

"Det er jo imponerende og overvældende at SÅ mange er interesserede i en rolle i årets forestilling. Det giver os og Thomas noget at arbejde med - og det sikrer gæsterne den bedst mulige forestilling", fortæller Carina Staub.

Mere end 50 taleroller skulle fordeles, så ikke mange gik forgæves til audition - og for de som ikke fik en talerolle i år, er der heldigvis stadig masser af muligheder for komme på scenen i en eller flere af de mange statistroller der skal besættes, når vikinger den sidste weekend i maj mødes til de første udendørs prøver på friluftsscenen ved søen.

2017 blev vikingernes hidtil bedste sæson målt på overskud - og ikke siden 1986 har så mange overværet vikingernes forestilling.

"Det giver os mulighed for at skabe endnu bedre rammer for dette års forestilling", fortæller en stolt formand Bruno Bennedsen - og fortsætter: "Det kan være svært at forestille sig at vi skal overgå sidste års succes, men hvis interessen for dette års forestilling fortsætter med samme fart som vi ser det i øjeblikket, så tror jeg at vi kommer til at overgå sidste års tilskuertal".

Inden tilskuerne kan sætte sig til rette ved den smukke amfiscene ved søen, venter nu fem måneder med intense prøveforløb. Instruktør Thomas Howalt beskriver forestillingen som en historie om en almindelig vikingefamilie med en ganske ualmindelig skæbne. I ventetiden frem til premieren på årets forestilling er det allerede nu muligt at sikre sig billetter til én (eller flere) af de i alt 17 forestillinger på www.jelsvikingespil.dk.

Skulle der sidde flere som kunne tænkte sig at holde sommer med vikingerne, enten på eller bag scenen, så er det ikke for sent at komme ombord. Vikingerne inviterer til Alledag lørdag den 26. maj fra kl. 10.30 hvor de mange forskellige afdelingerne vil være repræsenteret - og vikingerne garanterer at der er plads til ALLE.

Thomas Howalt til den første læseprøve i Jels. Foto: Jels Vikingespil.
Thomas Howalt til den første læseprøve i Jels. Foto: Jels Vikingespil.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

27/08: Guidet tur på...
28/08: Heldagstur
28/08: LAGERSALG-OPRY...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

11/08: Fejludlevering...
01/08: ADVARSEL.....
17/07: Jels en grøn by

» Flere debatter
Besøg Pro-Plan Interaktivs website her
Besøg Jels Bilers website her
Seneste lopper

25/08: golf - sæt sæl...
02/08: Printer blæk.
26/07: Gratis

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

20/08: Hus til salg
08/08: Havemand søges
30/07: Briller

» Flere opslag
Copyright © 2002-2019 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]