» Nyheder » Roklubben ligger ikke stille i vandet
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 22
Luft: 15,7°
Vand: 17,0°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

6. april 2018, kl. 10:55

Roklubben ligger ikke stille i vandet

Jels Roklub holder åbent hus onsdag den 18. april fra kl. 17-20 for alle interesserede (fra 12 år og op). Her kan såvel børn, unge, som voksne, komme ud at prøve en tur i en robåd. Desuden står instruktører og medlemmer klar til at fortælle om glæden ved roning samt om Jels Roklub og klubbens faciliteter og både.

For nye roere, der vil være medlem af Jels Roklub, er der instruktionsweekender 21. - 22. april, 5. - 6. og 12. - 13. maj fra kl. 9 til senest kl. 16. Man skal helst deltage i to af de tre weekender. Kan man kun deltage den ene af de to weekender, vil der være mulighed for at modtage instruktion i april og maj på mandage og onsdage aftner. Her instruere uddannede robådinstruktører i roning, både på land men naturligvis mest på vand. Det koster 200 kroner at deltage i instruktionsforløb, som blandt andet dækker forplejning i instruktionsweekenderne.

For at kunne ro og blive medlem af Jels Roklub kræves, at man kan svømme 300 meter uden ophold (bliver der senere mulighed for at ro kajak, er svømmekravet 600 meter). Jels Roklub opfordrer interesserede til at aflægge svømmeprøve inden instruktion begyndes. Vil man tilmelde sig instruktion eller høre mere om roning, skal man henvende sig til Annika Wilshusen på annikachpost@gmail.com.

Vel mødt til en sport i frisk luft - i sommerhalvåret, om vinteren roer vi indendørs i ergometer - med god mulighed for at få pulsen op, eller ro en hyggetur, på tværs af alder og køn, både på Jels Søerne og med mulighed for også at ro andre steder i Danmark. Jels Roklub har 75 medlemmer i alderen 12-82 år, aldersgennemsnittet er 47 år, og vi har plads til flere! Man kan se mere om aktiviteterne på Jels Roklubs Facebook-gruppe.

Sæsonen Jels Roklub er allerede skudt i gang. Søndag den 25. marts afholdtes den traditionelle standerhejsning som indledning til en ny sæson. Standerhejsningen blev i år suppleret med dåb af to nye både. Dels Klann med plads til fire roere, der er købt brugt og grundigt istandsat. Og dels en helt ny letvægtssinglesculler, Balder, til de unge roere. Nordea Fonden har støttet de unge roere i Jels Roklub med 25.000 kroner til denne helt nye båd. Med en tilgang på 10 helt unge mennesker i løbet af 2017 har behovet for flere både været meget stort. Og det er derfor meget glædeligt, at det er lykkedes at få indkøbt nye både, der kan opfylde noget af dette behov. Jels Roklub håber desuden at kunne rejse midler til indkøb af en ny letvægtsdobbeltsculler, og foreløbig har Sydbank Fonden støttet med 15.000 kroner hertil.
Kommende aktiviteter

19/08: Spis Sammen
16/09: Virksomhedsbesøg
24/09: Spis Sammen

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

23/06: Siv og uønsket...
23/06: Haraldsholmvej...
18/02: Prins Henriks...

» Flere debatter
Besøg Pro-Plan Interaktivs website her
Besøg Jels Bilers website her
Seneste lopper

03/07: Tørretumbler -...
03/07: Tørretumbler t...
15/06: Pigetøj str. X...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

23/06: Gå mararathon/...
14/05: Søger lejlighed
11/05: Tennis og Coro...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2020 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]