» Nyheder » Jels-vikinger klar til at tage på togt
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 02
Luft: 19,8°
Vand: 21,9°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her
Afstemning

Er du involveret i frivilligt arbejde i Jels?


Ja

Nej

Nej, bor ikke i Jels
» Tidligere afstemninger

8. januar 2020, kl. 15:09

Jels-vikinger klar til at tage på togt

I lørdags var Jels-vikingerne samlet til informationsmøde, da 2020-sæsonen for alvor skulle skydes i gang. 30 nye vikinger blev budt velkommen.

På årets første lørdag satte Jels-vikingerne for alvor gang i 2020-sæsonen, hvor forestillingen Krakes Kæmper skal opføres på den smukke friluftsscene ved Jels Nedersø fra den 3. juli til og med den 19. juli.

På informationsmødet, som blev afholdt i Landsbyhuset i Øster Lindet, blev hele 30 nye vikinger budt velkommen. De nye vikinger var både nogle som ønsker at stå på scenen, men også nogle som ønsker at hjælpe bag scenen med f.eks. rekvisitterne eller sceneopbygning mv.

"Vi har i år grebet informationsmødet an på en lidt anderledes måde end tidligere. Vi har bl.a. etableret en vejviserordning, hvor de nye vikinger bliver tilbudt at få en erfaren viking ved sin side, så evt. spørgsmål hurtigere kan blive besvaret og samtidig skulle det gerne være med til at nye vikinger hurtigere bliver en del af det fantastiske fællesskab vi har", fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Det er, ligesom i 2019, Louise Schouw der kommer til at sidde i instruktørstolen, mens der kommer helt nye øjne på scenografien, hvor Johanne Eggert allerede har lagt planer for hvordan scenen, kulisserne, dragter, makeup mv. skal se ud.

"Vi har nu fået sat gang i sæsonen og med langt over 200 fremmødte i dag og deriblandt hele 30 nye vikinger, ja så er jeg sikker på at vi igen i år laver et fantastisk vikingespil", slutter en tydeligt glad Janus Harloff Lynggaard.

Fra venstre er det scenograf Johanne Eggert, instruktør Louise Schouw og formand for Jels Vikingespil Janus Lynggaard. Foto: Jels Vikingespil.
Fra venstre er det scenograf Johanne Eggert, instruktør Louise Schouw og formand for Jels Vikingespil Janus Lynggaard. Foto: Jels Vikingespil.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

12/08: Orienteringsmø...
19/08: Spis Sammen
16/09: Virksomhedsbesøg

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

23/06: Siv og uønsket...
23/06: Haraldsholmvej...
18/02: Prins Henriks...

» Flere debatter
Besøg Jels Bilers website her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper

03/07: Tørretumbler t...
15/06: Pigetøj str. X...
15/06: Pigetøj str. X...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

07/08: Søger lejlighed
04/08: efterlysning
21/07: Efterlysning

» Flere opslag
Copyright © 2002-2020 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]