» Nyheder » Årets prismodtagere blev hædret
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 15
Luft: 21,9°
Vand: 13,8°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

25. november 2008, kl. 10:36

Årets prismodtagere blev hædretI søndags kl. 12 blev spændingen omkring hvem der skulle udpeges til "Årets Jelsing" samt, hvem der skulle modtage "Forskønnelsesprisen i Jels" udløst.

Det foregik ved årets julemesse, og lokalpolitiker Børge Baagø Hansen stod klar på scenen med indlæg og kåring af vinderne.

Årets Jelsing blev Erik Beck, Jels Vamdrupvej. Et kendt Jels ansigt, en beskeden person, altid på farten i arbejdstøjet og klar til en venskabelig snak eller til at guide turister og andre der har spørgsmål. Erik føler noget særligt for området ved Friluftsscenen og holder det særdeles ryddelig og pænt. "Jels er en perle og der skal se ordentlig ud", som han siger.

Erik brænder for Vikingespillet, som gerne ydes en særlig opmærksomhed og hjælp. Erik er en rigtig god ambassadør for Jels og opfylder ved sin frivillige indsats på alle måder kravene til kåring som Årets Jelsing.

Året Forskønnelsespris gik til Irene og Michael Birk Petersen, Nedersøparken 35 for deres nye villa, der er et dristigt brud med den traditionelle måde, at tænke hus på. Villaen er placeret på en grund grænsende direkte op til skov og marker, tæt på Jels Nedersø.

Villaens er holdt i overvejende sorte materialer, der står i skarp kontrast til glaspartierne og den røde fordør, der klart fortæller, hvor indgangen er. Opholdsrummene har store glaspartier, der åbner sig mod skoven og søen, og giver det fulde udbytte af den smukke natur på stedet. Et flot projekt.

Statuetterne er udført af Keramiker Lene Kersting, Jels, som også overrakte vinderne deres priser på scenen. Statuette af "kvinde med hjerte i hånden" symboliserer næste kærlighed. Statuette af "kvinde med skjold og byvåben", symboliserer byens stolthed. Statuetterne var sponseret af Jels Lokalråd.

Vinderne er fundet blandt de mange indstillinger, der var indkommet fra borgerne i Jels og nærmeste omegn. En komite bestående af repræsentanter fra Jels Lokalråd, Jels Erhvervsforening, Jels Vikingespil/Den arbejdende Vikingeby, Jels Idrætsforening og Jels Lokalhistorisk Forening har på den baggrund udpeget årets prismodtagere i Jels.Kilde: Jels Lokalråd


Kommende aktiviteter

16/06: Åbent hus i J...
18/06: Sommerkoncert
19/06: Istur

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/05: Temperaturmål...
29/12: Postnummer
05/03: Rundkørsel

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

13/06: 24” dren...
12/05: fliser
28/04: Løbecykel

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

03/06: KENDER JEG
19/04: Havemand

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]