» Nyheder » Bierfest var atter en succes
Del side:
12.106 tilskuere har
set vikingespillet i år

Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 09
Luft: 16,0°
Vand: 15,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

28. februar 2011, kl. 13:38

Bierfest var atter en succes

I lørdags løb den årlige Bierfest i Jels af stablen, og det blev igen en succes. 600 festglade gæster indfand sig lige over middag i »Stadhalle«.

Peter Vollstedt fra TopSeven bød velkommen på bedste tyrolermanér, og da literkrusene var blevet fyldt op med øl, blev buffeten stillet an, med wienerschnitzel og hvad der dertil hører. Og man kan vist godt sige at der blev skålet lidt mere under middagen, end under en normal middag.

Da tallerknerne blev ryddet af, var stemningen allerede høj. Snart sang gæsterne med på diverse tyske slagere, og dansede rundt i hallen, med hænderne på hinandens skuldre. Barerne var fyldt med øl bl.a. fra Danmark, Tyskland, Tjekkiet og Belgien - og heldigvis for det. TopSeven spillede så mange hits for de danseglade gæster, at der skulle fyldes op i krusene ofte, for at holde væskebalancen ved lige.

Arrangørerne bag Bierfesten var som i de foregående år Jels Motel & Sportscenter, Jels Frivillige Brandværn samt Jels IF's Venner. Alle parter betegner igen i år festen som en succes, og er glade for den flotte opbakning festen har fået. Her hentydes både til det hurtige billetsalg, samt de glade og feststemte gæster, som netop gør festen til en succes.

Samtidig skal der også fra alle parter lyde en stor tak til alle de frivillige, der hjælper før, under og efter festen. Det understreger endnu engang at et sådant arrangement ville være umuligt uden de frivilliges hjælp.

Kasserer i Jels IF's Venner, Benny Olsen, tør allerede nu godt garantere at arrangementet endnu engang giver et overskud. Hvor stort overskuddet bliver i år, er endnu for tidligt at sige.

Bierfesten blev desværre skæmmet af to voldsepisoder sidst på aftenen, i den ene episode fik en 34-årig mand fra Haderslev et af de store ølkrus i hovedet. Lidt før lukketid fik en af de frivillige bartendere et slag i hovedet af en 56-årig mand. Begge episoder er anmeldt til Politiet og gerningsmanden til den første episode er blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

www.bierfesten.dk og på Bierfestens facebook side kan du se flere billeder fra festen.

Mange af gæsterne havde fundet lederhosen samt tyrolerkjoler frem i dagens anledning
Mange af gæsterne havde fundet lederhosen samt tyrolerkjoler frem i dagens anledning

Kilde: Jels Motel & Sportscenter, Jels Frivillige Brandværn og Jels IF's Venner


Kommende aktiviteter

18/07: Jels Vikingesp...
19/07: Jels Vikingesp...
20/07: Jels Vikingesp...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/05: Temperaturmål...
29/12: Postnummer
05/03: Rundkørsel

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/07: spændende kri...
04/07: æblekværn
04/07: Forkant på æ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

20/06: ...
03/06: KENDER JEG

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]