» Nyheder » Informationsmøder omkring Søbadsprojekt
Del side:
Få nyhederne på mail
Tirsdag kl. 05
Luft: 10,3°
Vand: 8,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

31. august 2012, kl. 09:39

Informationsmøder omkring Søbadsprojekt

I Jels Lokalråd er der stor glæde over bevillingen fra Lokale og Anlægsfonden til søbadsprojektet.

"Bevillingen er meget vigtig i forhold til at få samlet alle midler til projektet", udtaler Jesper Finnemann fra søbadsgruppen.

Nu skal lokalsamfundet i gang med at indsamle penge til projektet. I den forbindelse har søbadsgruppen taget initiativ til forud for indsamlingen at afholde en række informationsmøder lokalt.

Onsdag den 5. september kl. 19.30 er alle foreninger i Jels inviteret til møde på Jels Motel & Sportscenter. På mødet vil bl.a. tegningerne for byggeriet blive gennemgået. I projektet bygges et »foreningernes hus«, hvor der bliver mulighed for at foreningerne kan afvikle møder. Bl.a. får Jels Roklub ved samme lejlighed nye klubfaciliteter.

"Foreningerne spiller en meget stor rolle i dette projekt", udtaler Jesper Finnemann.

Torsdag den 6. september afholder søbadsgruppen møde med medlemmerne af Jels Erhvervsforening. Formålet med mødet er at orientere erhvervslivet om projektet og de muligheder der er for at yde sponsorater til Jels Søbad. Aktuelle virksomheder, som ikke er medlem af Jels Erhvervsforening, kontaktes særskilt fra søbadsgruppen.

Torsdag den 20. september kl. 19.30 inviteres alle interesserede til borgermøde på i Valhal ved Jels Friluftsscene, hvor projektet bliver gennemgået og drøftet, ligesom vores lokale finansieringskrav til projektet behandles.

Det nye Jels Søbad vil foruden at give Jels og dens borgere et særdeles positivt løft som et eftertragtet aktivitets- og oplevelsessted, også være til glæde og komme besøgende fra hele Vejen kommune og andre turister til gode. Ud over nærheden til søbadet og foreningernes nye lokaler, vil der komme mange besøgende til søbadet. Disse besøgende vil være med til at øge omsætningen i de lokale butikker og dermed være med til at bevare disse i byen, samtidig vil den øgede interesse for Jels nok på sigt kunne ses på en stigning i huspriserne.

Hele søbadsprojektet, tegninger og indhold vil blive gennemgået på borgermødet. Søbadsgruppen håber at rigtig mange borgere vil møde op, og vise deres interesse for projektet.



Kilde: Jels Lokalråd


Kommende aktiviteter

30/04: Tulipantur
30/04: Generalforsaml...
06/05: Banko

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

28/04: Løbecykel
28/04: Kenwood køkke...
24/04: Billetter til...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]