» Nyheder » Venstre i Jels har fundet sin kandidat
Del side:
Få nyhederne på mail
Mandag kl. 20
Luft: 7,3°
Vand: 3,5°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

4. juni 2013, kl. 08:37

Venstre i Jels har fundet sin kandidat

Ved kommunalvalget i 2009 blev Birgitte Wind fra Jels valgt ind i byrådet for Venstre i Jels. Birgitte ønsker ikke at genopstille til dette års valg i november, så derfor har Venstre i Jels været på jagt efter en ny kandidat.

Den nye kandidat bliver 42-årige Jørgen Lastein. Jørgen, der er selvstændig erhvervsdrivende, har gennem en lang årrække være aktiv i foreningssammenhæng i Jels. Han er formand for Venstre i Jels samt Jels Erhvervsforening. Desuden er han aktivt medlem af Jels Lokalråd - herunder søbadsgruppen. Tidligere ydede han en betydelig indsats i forbindelse med genoprettelsen af Jels Motel & Sportscenter.

Jørgen er handlingernes mand. Han vil sørge for Jels og Øster Lindets synlighed i Vejen Kommune, og han vil altid gerne arbejde for lokale sager. Blandt andet har han i forbindelse med Søbadsprojektet i Jels, stået for indsamlingen fra erhvervslivet i Jels og omegn. Desuden var han også aktiv i kampen for bevarelse af Jels Skoles overbygning.

Jørgens mærkesager er:

  1. Sund fornuft skal i højsædet! Borgere, institutioner, firmaer og foreninger skal høres og deres erfaringer bruges konstruktivt af kommunen.
  2. "Centerbyerne" som begreb skal afskaffes. Vejen er kommunens centerby. Kommunens andre byer har hver deres kvaliteter, som skal udnyttes bedst muligt. Han vil arbejde for at Rådhuset forbliver placeret i Vejen centrum.
  3. Nej tak til prestige bibliotek! Vil arbejde på, at der findes en anden og billigere løsning til det nye hovedbibliotek i Vejen. Det nuværende budget til hovedbiblioteket er på over 40 millioner!
  4. Fokus på bedre vilkår for erhvervslivet. Gebyrer og afgifter skal nedbringes.
  5. Han sætter spørgsmålstegn ved centralisering - hele kommunen skal styrkes!
Privat bor Jørgen sammen med Charlotte og deres tre drenge Albert på fem, Victor på tre og Sigurd på syv måneder. Desuden har han to ældre børn, Sissel på 15 og Theis på 13, der begge bor i Rødekro.
Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer s...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]