» Nyheder » Godt besøgt nytårstaffel
Del side:
16.209 tilskuere har
set vikingespillet i år

Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 20
Luft: 31,0°
Vand: 23,9°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

11. januar 2016, kl. 10:19

Godt besøgt nytårstaffel

I går havde Jels Lokalråd inviteret til Nytårstaffel i Foreningshuset ved Jels Søbad. Anledningen var at foreningen gerne ville fortælle omkring deres arbejde, og samtidig så skulle de to årlige priser uddeles.

Lidt over 150 personer - både børn og voksne - var mødt op, og de hørte først formand for Jels Lokalråd Niels Rasmussen fortælle om de opgaver, som Jels Lokalråd har arbejdet med i 2015. Efterfølgende fortalte Niels også lidt om hvad 2016 byder på.

Herefter fik Martin Hansen ordet og han fortalte om tre apps til telefoner og tablets, som Jels Lokalråd er ved at lægge sidste hånd på. Det bliver apps der omhandler "Leg og Motion", "Lær i Naturen" samt "Find vej i Jels". Alle tre apps kan bruges af både børn og voksne uanset om de er lokale eller turister.

Som det sidste punkt på dagsordenen i går, så skulle de to Jels-priser uddeles.

Årets Jelsing gik til den lokale fotograf Ingolf Andersen, som helt frivilligt deltager i mange af de lokale arrangementer, hvor han altid har sit kamera med. Alle billeder bliver offentliggjort her på jels.dk under Ingolfs billeder, hvor der gennem de sidste mange år er blevet taget rigtig mange billeder.

Ingolf havde desværre ikke mulighed for selv at være tilstede i går, så det var hans datter, Helle Jensen der tog imod det synlige bevis på prisen, statuetten "Kvinde med hjerte i hånden", som symboliserer næste kærlighed.

Den anden pris, Årets forskønnelsespris, gik til Vivi og Jesper Toftmann Hansen, for deres renovering og istandsættelse af Jels Vestergade 13 (Lægehuset med tilhørende ejendom). Vivi og Jesper fik overrakt statuetten "Kvinde med skjold og byvåben", som symboliserer byens stolthed.
Kommende aktiviteter

17/08: Heldagstur
26/08: DM i Kano og K...
27/08: DM i Kano og K...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/03: Rundkørsel
15/02: Piratwhist
08/10: Kø pga. køer?

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper

09/08: Rundt havebord...
29/07: Barnestol
29/07: Trip trap stol

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/07: Købes
07/06: 1. sals lejlig...
21/05: sælges

» Flere opslag
Copyright © 2002-2022 Pro-Plan Interaktiv A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt jels.dk | Copyright & rettigheder ]