» Nyheder » Benzincheck til Jels IF sætter igen rekord
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 19
Luft: 13,8°
Vand: 13,2°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

6. maj 2022, kl. 16:54

Benzincheck til Jels IF sætter igen rekord

De seneste sæsoner i Jels IF har været præget af corona-pandemien, som i flere omgange har lukket for idrætten, hvilket naturligvis har sat både medlemmers, de frivillige lederes og bestyrelsesmedlemmers tålmodighed på prøve.

Men der er også noget der stadig er, som i tiden før pandemien - nemlig SuperBrugsen i Jels og OK's årlige støtte til Jels IF. Ligesom sidste år har SuperBrugsen og OK besluttet at give 30% ekstra i støtte pga. pandemien og for andet år i træk sætter størrelsen på støtten derfor rekord. Beløbet er denne gang nemlig på hele 30.399 kr.

"Vi er, igen i år, meget taknemmelige for støtten fra vores trofaste partnere, SuperBrugsen i Jels og OK. Gennem de sidste mange år er der blevet sendt utrolig mange penge i vores retning. Vi sender nogle af pengene videre til de forskellige afdelinger, som de så kan bruge på at tiltrække og fastholde frivillige trænere og ledere", fortæller Jens Chr. Mikkelsen, der er med i Jels IF's sponsorudvalg.

"Hos SuperBrugsen i Jels er vi meget glade for samarbejdet med Jels IF. Kigger man på beløbets størrelse, så indikerer det jo meget godt at der er masser af opbakning til vores aftale, hvilket vi naturligvis også er rigtig glade for", forklarer Mathias Haudrum Andersen, Uddeler i SuperBrugsen i Jels.

Beløbet på sponsorchecken afhænger af hvor meget benzin/diesel, el- og telefonabonnementer, der bliver købt via de OK tankkort, der har valgt Jels IF, som den klub, der skal have glæde af sponsorkronerne.

Jels IF vil gerne takke alle som tanker med deres OK tankkort - bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.

Jels IF
Jels IF's U11 fodbolddrenge tog efter en træning ud til SuperBrugsen og OK's nye vaskehal ved rundkørslen i Jels, hvor Mathias Haudrum Andersen (bagerst tv.) tog imod. Foto: Jels IF.

Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

09/05: Jels Genbrug
14/05: Besøg hos Ask...
14/05: OrienteringsmÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/05: Temperaturmål...
29/12: Postnummer
05/03: Rundkørsel

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

28/04: Løbecykel
28/04: Kenwood køkke...
24/04: Billetter til...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]