» Nyheder » Er du noget ved musikken?
Del side:
Få nyhederne på mail
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

14. november 2023, kl. 17:12

Er du noget ved musikken?

Har du en guitarist eller lydmand i maven og vil du være en del af et fantastisk fællesskab, så søger Jels Vikingespil lige nu efter nye medlemmer til Valhalkoret.

Når det klassiske fakkeloptog hver aften afslutter forestillingen ved Jels Vikingespil, så står vikingespillets helt eget orkester, Valhalkoret, klar på scenen i Valhal til at underholde med klassiske hits, sing-a-longs og alletiders ørehængere.

Weekendhold mangler en guitarist
Faktisk har Jels Vikingespil ikke kun ét orkester, men hele to orkestre. Ét der spiller i hverdagene og ét andet der spiller i weekenderne.

Lige nu søger vikingernes weekendhold, som består af 8 frivillige musikere og sangere, endnu en guitarist, så de bliver 9 i alt og har to guitarister.

For at komme i betragtning til at være med, så forventes det at du kan spille guitar efter akkorder og hvis du kan spille en solo eller to, så bliver det supergodt. Du skal minimum være 17 år gammel og kunne spille i perioden 3. - 21. juli 2024 (i weekenderne samt onsdag den 3. juli 2024). Det forventes også at man møder forberedt op til øvegangene, som finder sted i vikingernes eget øvelokale i Jels.

Jels Vikingespil har alt det grej der skal bruges, så det skal du ikke tænke på.

Endnu en lydmand søges
Udover en guitarist til weekendholdet, så søger Jels Vikingespil også efter en lydmand til afvikling af lyden i Valhal. Denne frivillige opgave kan enten være på hverdagene eller i weekenderne - eller en kombination, som kan aftales i samarbejde med vores andre lydmænd.

Så hvis du gerne vil udfordre dig selv og går med en lille lydmand i maven, så kunne næste sommer være året, hvor du bliver en del af vores dejlige fællesskab og er med til at give tusindvis af glade gæster en rigtig god oplevelse.

Vikingerne forventer at du kan hjælpe i perioden 3. - 21. juli 2024, men også gerne på en del af øvedagene, der er fordelt ud over hele året, så du kan blive fortrolig med udstyret og evt. blive oplært i det. Du vil komme til at indgå i et team af flere med forstand på lyd.

Uanset om du kunne tænke dig at være den nye guitarist eller lydmand, så skriv en mail på info@jelsvikingespil.dk med lidt om dig selv og dine kontaktoplysninger, så kan det være at du er et skridt nærmere vikingernes fantastiske fællesskab.

Hver dag efter forestillingen er der fest og fællessang i Valhal. Foto: Jels Vikingespil.
Hver dag efter forestillingen er der fest og fællessang i Valhal. Foto: Jels Vikingespil.

Kilde: Jels Vikingespil


Kommende aktiviteter

30/11: Brandværns-ba...
30/11: Generalforsaml...
02/12: Adventsmarked...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

15/11: vi mangler kiwi
16/09: Temperaturmål...
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Se de ledige boliger her
Seneste lopper


» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

21/11: Kortspil Whist
21/11: Blød enebær...
05/11: KENDER JEG

» Flere opslag
Copyright © 2002-2023 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]