» Nyheder » Ny Jels-virksomhed ser dagens lys
Del side:
Få nyhederne på mail
Mandag kl. 09
Luft: 11,0°
Vand: 6,8°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

14. december 2023, kl. 20:02

Ny Jels-virksomhed ser dagens lys

Et professionelt samarbejde, som kunde og leverandør, har for Anette Lindholm og Rikke Sloth udviklet sig til et decideret partnerskab, hvor de sammen har stiftet virksomheden shoplive.dk med base i Jels. Med udgangspunkt i modebranchen vil de hver mandag, startende fra 29. januar 2024, tage på rundtur blandt modebranchens danske leverandører i jagten på sæsonens fineste styles og bedste tilbud til deres liveshopping-kunder.

En af tidens hurtigst voksende salgskanaler, liveshopping, har taget både Danmark og resten af verden med storm. I Danmark udviklede det sig under corona, hvor butikkerne var tvangslukkede og måtte finde andre måder at sælge deres varer. Men i eksempelvis Kina har liveshopping været en salgskanal i eksplosiv vækst helt siden 2017 - og står nu, i flg. Dansk Erhverv, for ca. 12% af alt, der bliver solgt over nettet i Kina.

Anette Lindholm, der ejer butikken, Butik Anette i Toftlund, tog sammen med marketingkonsulent, Rikke Sloth, hul på liveshopping for mere end 2 år siden. Det har fra start været en stor succes, som har bragt både vækst og mange nye kunder til butikken.

"Hvor min butik før var meget lokal forankret, har jeg med liveshopping fået kunder fra hele Danmark. Samtidig har flere lokale kunder faktisk fået øje på min butik. Og så er liveshopping en sjov tilføjelse, hvor jeg selv eller sammen med min faste model, Tina Lange, kan servicere – og til tider tilmed underholde de mange kunder, der ser med, når vi går live", fortæller Anette Lindholm, Butik Anette.

Liveshopping foregår typisk på Facebook og Instagram - og er en blanding af den fysiske butiksoplevelse og webshoppens bekvemmelighed, hvor man kan shoppe med hjemme fra sofaen. Her kan man shoppe med, hvor end man er, mens afsenderen er live. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning i alt fra størrelser, kvaliteter og farver, direkte mens man shopper. Har man ikke mulighed for at se med, når afsenderen er live, så kan man typisk se optagelsen i replay og shoppe med indenfor et angivet tidsrum.

Anette har netop fejret 15-års jubilæum som ejer af butikken Butik Anette og forsikrer, at dette nye tiltag ikke har nogen negative konsekvenser for butikken i Toftlund.

"Tværtimod, jeg tror på, at det kan skabe nogle positive synergieffekter, som også kommer alle mine søde kunder i Butik Anette til gode. Jeg vil også fremover være at finde i butikken, jeg bruger blot min halve fridag mandag på at udforske liveshopping fra et andet perspektiv", fortæller Anette Lindholm.

Også Rikke Sloth er selvstændig erhvervsdrivende. Hun driver marketingvirksomheden communicAID, hvor hun hjælper store og små virksomheder med alt fra grafisk design, kommunikation, sociale medier og selvfølgelig liveshopping. Heller ikke hendes kunder kommer til at mærke til det nye tiltag.

"Jeg har en god fast base af kunder, og dem fortsætter jeg naturligvis med. Men i stedet for at tage flere nye kunder ind, så har jeg valgt at bruge min resterende tid på at blive endnu klogere på liveshopping, for jeg tror på, at vi kun har set toppen af isbjerget, hvad angår med denne salgs- og markedsføringskanal", fortæller Rikke Sloth, communicAID.

"Der venter nogle spændende uger, hvor der skal masser af aftaler i kalenderen, så vi kan præsentere et væld af spændende liveshopping-oplevelser i det nye år. Vi har heldigvis allerede fået masser af positive tilkendegivelser fra de leverandører, vi har talt med - og flere har selv henvendt sig, efter vi offentliggjorde nyheden. Så vi glæder os til at tage fat og få skudt vores åbningslive i gang den 29. januar", fortæller Anette Lindholm

Vil man høre mere om datoer og leverandører, så offentliggøres disse informationer på virksomhedens Facebookside.

Anette (tv) og Rikke (th) har gennem de seneste to år arbejdet med liveshopping i Anette forretning, Butik Anette i Toftlund. Foto: Melissa Schmidt Photography.
Anette (tv) og Rikke (th) har gennem de seneste to år arbejdet med liveshopping i Anette forretning, Butik Anette i Toftlund. Foto: Melissa Schmidt Photography.

Kilde: shoplive.dk


Kommende aktiviteter

29/04: Sjov Motion SÃ...
29/04: Tennistræning...
29/04: Tennistræning...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

28/04: Løbecykel
28/04: Kenwood køkke...
24/04: Billetter til...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]