» Nyheder » Fem flotte hædringer i Jels IF
Del side:
Få nyhederne på mail
Mandag kl. 20
Luft: 7,3°
Vand: 3,5°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

5. marts 2024, kl. 07:35

Fem flotte hædringer i Jels IF

Hvert år hædrer Jels IF nogle af de mange frivillige kræfter der får hjulene til at køre rundt i foreningen og som har gjort en ekstraordinær indsats i årets løb.

Denne hædring har, indtil i år, foregået på foreningens generalforsamling, men den nye bestyrelse, der blev valgt sidste år, har besluttet at flytte denne hædring til foreningens gymnastikopvisning, hvor mange flere kan være med til at hylde de frivillige.

Ved lørdagens gymnastikopvisning blev der derfor uddelt skulderklap og lederpriser, ligesom to af foreningens frivillige kunne markere 25 og 50-års jubilæum i foreningen.

Årets skulderklap gik til Ida Holm Haaning fra gymnastikafdelingen, som trods sin unge alder allerede er en erfaren instruktør, som er utrolig vellidt af alle og som er en rigtig god rollemodel.

Årets lederpriser gik til Svend Hansen fra Jels IF Løbemotion og til Karin Bybjerg Vest fra gymnastikafdelingen.

Svend Hansen har været primus motor i at få løbeklubben etableret og efterfølgende indlemmet som en afdeling under Jels IF, hvor han selv var formand indtil han overlod posten til nye kræfter i 2023, men naturligvis lige sikrede at overgangen fra den ene formand til den anden foregik så smertefrit som muligt.

Karin Bybjerg Vest har gennem de sidste mange år været utrolig arbejdsom i arbejdet med at få gymnastikafdelingen til at køre, hvor hun altid byder ind på arbejde der skal udføres og er på 24/7.

Udover de tre priser, så havde Hans Hørlyck i år 25-års jubilæum som instruktør i gymnastikafdelingen, hvilket han modtog DGI's sølvnål for. Erling Dammose kunne lige doble dette jubilæum, da han har været aktiv i foreningen – enten som bestyrelsesmedlem eller som aktiv leder på forskellige hold gennem de sidste 50 år.

Jels IF ønsker alle fem stort tillykke og vil endnu engang takke for den store indsats. Uden de frivillige kræfter, var der ingen idrætsforening.

Fra venstre er det Erling Dammose, Karin Bybjerg Vest, Jane Stark (som overrakte hædringerne), Ida Holm Haaning, Hans Hørlyck og Svend Hansen. Foto: Jels IF.
Fra venstre er det Erling Dammose, Karin Bybjerg Vest, Jane Stark (som overrakte hædringerne), Ida Holm Haaning, Hans Hørlyck og Svend Hansen. Foto: Jels IF.

Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer s...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]