» Nyheder » En OK dag i Jels IF
Del side:
12.106 tilskuere har
set vikingespillet i år

Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 08
Luft: 15,0°
Vand: 15,7°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

28. juni 2024, kl. 07:48

En OK dag i Jels IF

En onsdag eftermiddag på fodboldbanerne blev en hel del sjovere for Jels IF, da OK og SuperBrugsen i Jels kom forbi med en stor og meget flot check. Beløbet for de sidste 12 måneder lød nemlig på intet mindre end 22.108,50 kr.

Siden OK-tanken ved SuperBrugsen i Jels åbnede i 90'erne har selvsamme brugsforening, OK og Jels IF haft en sponsoraftale. Beløbet på sponsorchecken afhænger af hvor meget benzin og diesel der bliver købt via OK-kort eller OK's app på de profiler, der har valgt Jels IF, som den klub, der skal have glæde af sponsorkronerne.

Brug appen og støt med det dobbelte
Før i tiden skulle det være et OK-kort, der blev brugt førend man støttede Jels IF, men med introduktionen af OK's app, er det nu også muligt at støtte ved at tanke med appen - uanset hvordan man vælger at betale i appen. Faktisk modtager Jels IF dobbelt støtte, hvis det er OK's app der bliver brugt til at tanke med. Det er nemt at se hvilken klub man støtter inde i appen.

"Vi er som altid i Jels IF utrolig taknemmelige for støtten fra vores trofaste partnere, SuperBrugsen i Jels og OK. Vi sender nogle af de mange pengene videre til de forskellige afdelinger, som de så kan bruge på at tiltrække og fastholde frivillige trænere og ledere", fortæller Jens Chr. Mikkelsen, der er med i Jels IF's sponsorudvalg.

"Kigger man på beløbets størrelse de sidste mange år, så indikerer det jo at der er masser af opbakning til vores aftale, hvilket vi naturligvis også er rigtig glade for", forklarer Mathias Haudrum Andersen, Uddeler i SuperBrugsen i Jels.

Jels IF vil gerne takke alle som tanker med deres OK-kort eller via OK's app - bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

18/07: Jels Vikingesp...
19/07: Jels Vikingesp...
20/07: Jels Vikingesp...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

05/05: Temperaturmål...
29/12: Postnummer
05/03: Rundkørsel

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/07: spændende kri...
04/07: æblekværn
04/07: Forkant på æ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

20/06: ...
03/06: KENDER JEG
19/04: Havemand

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]